Niiralassa loistava tunnelma + Craig Smith riehui heti tehot 2+2 = Tappara nurin peräti 6-2

Raivokkaasti kannustavan kotiyleisön täyttämänä Trust Kapital Areenalla oli tunnetta ja tunnelmaa KalPa-Tappara ottelussa lauantaina.  KalPa hallitsi peliä ja keltamustissa urakkansa aloittanut Craig Smith esiintyi vakuuttavasti väliaikaisvarusteistaan huolimatta takoen neljä tehopinnaa.

Kilpisotureilla oli erinomainen ensimmäinen vaihto ja kiekko pysyi tiukasti Tappara-päädyssä.  Vieraiden peli oli tahmeaa ja  KalPa pääsi pyörittämään ylivoimaa jopa viidellä kolmea vastaan.  Kotijoukkueen ensimmäinen maali syntyi kuitenkin tasavoimin, kun Jukka Hentunen laukoi oikeasta laidasta verkon perukoille.  Vaikka ensimmäinen erä oli täysin KalPan hallintaa, toistuvien rangaistusten seurauksena Tappara tasoitti Aleksander Barkovin ylivoimamaalilla.

Tappara tormistautui toisen erän alkuun eikä ehtinyt kulua kuin 46 sekuntia, kun häkki helähti vieden vieraat johtoon.  KalPan energiatasot näyttivät jo uhkaavasti tippuneen kunnes uutta puhtia saatiin Craig Smithin ylivoimamaalista.  Smith onnistui maalinteossa toistamiseen ja näin kilpisoturit pääsivät tasoihin.  Erän lopussa nähtiin KalPalle ominaista hyvää alivoimapelaamista Tapparan hakiessa kiekkoa yhtenään omasta päädystä.

Kolmas erä oli silkkaa kilpisotureiden näytöstä.  KalPan luottopakki Adam Masuhr laukoi tarkasti yläpesään ylivoimalla syöttäjinään Craig Smith ja Sakari Salminen.  Siirretyn rangaistuksen aikana Salminen suorastaan leikitteli kiekon kanssa tuloksena kotijoukkueen viides maali.  Huikeaan 6-2 lopputulokseen päästiin kuusi sekuntia ennen ottelun päättymistä Kalle Kermanin YV-maalilla.

TaisTElemME myös seuraavassa kotiottelussa SaiPaa vastaan, joka pelataan Trust Kapital Areenalla perjantaina 12.10. klo 18:30.  Varaa paikkasi ajoissa täältä!