NHL-pelaaja Craig Smith saapui Kuopioon intoa täynnä


KalPan uusi pelaajahankinta Craig Smith saapui Kuopion lentoasemalle torstai-iltana.  Smith odotti innolla tulevaa vierasottelua huolimatta siitä, että hänen matkatavaransa pelivarusteita myöten jäivät matkan varrelle.  Kilpisoturit tarvitsivat riveihinsä Matti Kuparisen tilalle vähintään yhtä hyvän hyökkääjän ja Smith uskoi täyttävänsä tämän ruudun nopeudella sekä luovuudella.

- Oloni on energinen ja haluan kovasti tavata joukkueen sekä valmennustiimin, totesi Smith kysyttäessä hänen ensitunnelmiaan.   - Olen kuullut paljon hyviä asioita Suomesta.  Täällä on paljon taitoa ja osaamista jääkiekon suhteen ja pelityyli muistuttaa paljon minulle tuttua tapaa pelata.  Tämä on minulle oikea paikka tässä tilanteessa.

Craig Smith haluaa voittaa pelejä ja oli vakuuttunut siitä, että hän tulisi nauttimaan tästä muutoksesta. 
- Olen varma, että tämä kokemus laajentaa näkemyksiäni ja kaikki mitä täältä otan mukaani on pelkästään positiivista, hän sanoi.

Trust Perinnän superkummipelaaja Craig Smith nähdään ensimmäistä kertaa Trust Kapital Areenalla jo seuraavassa kotiottelussa Tapparaa vastaan lauantaina 6.10.  Liput otteluun voit hankkia täältä.