Meillä on nyt ISO mahdollisuus menestyä, hanki Playoff 2013 -kausikorttisi NYT!



KalPalla on tähän mennessä ollut vaiherikas kausi takana; historiallinen isä ja poika Kapanen samassa kokoonpanossa, loistavia tunteita herättäviä voittoja ja muutama tappiokin, joista on taisteltu taas voittojen tielle. Ole mukana tukemassa joukkuetta, KalPa on savolaisten yhteinen juttu.

KalPan playoff-kausikortti sisältää 12 KalPan kotiottelua. Playoff-otteluissa pelaamatta jääneet ottelut hyvitetään ensi kauden kausikortissa, ensi kauden lahjavouchereina tai asiakkaan tilille rahana (ei koske etuseteleillä ostettuja paikkoja). Hyvityssummista ilmoitetaan KalPan nettisivuilla playoffien jälkeen.  Jos asiakas haluaa rahat hyvitettävän tililleen, on se ilmoitettava toimistolle erikseen.

Kausikortit playoffeihin myydään vain KalPan toimistolta. Katso katsomokartta ja playoff-kausikorttien hinnat täällä. Kaikki Playoffien 2013 ottelupäivät löydät täältä.

Kausikortin jatkaminen playoffeihin

Kauden 2012–2013 runkosarjan kausikorttilaisella on etuosto-oikeus omalle paikalleen playoffeissa. Tiedotamme pudotuspeleistä kausikorttilaisille henkilökohtaisella kirjeellä. Jos et ole saanut kausikorttilaisen kirjettä ke 20.2. mennessä, otathan yhteyttä pikaisesti KalPan toimistoon.

Uudet playoff-kausikortit

Runkosarjassa vapaina olleille paikoille voi ostaa playoff-kausikortin 18.2.2013 alkaen.  Vapautuneiden runkosarjan paikkojen myynnin aloitamme torstaina 7.3.2013, emme ota varauksia paikkojen suhteen vastaan. Uudet playoff-kausipaikat myydään lippuvihkoina.

Playoff-kausikorttien myynti kestää tiistaille 19.3.2012 klo 16 saakka, toimiston aukioloajat. Playoff-kausikortin voi maksaa myös etuseteleillä!

HUOM! Myyntiajat saattavat muuttua mikäli KalPa joutuisi Villi kortti-kierrokselle.

Kysy lisätietoja suoraan toimistolta kalpa@kalpa-hockey.fi tai puhelimitse 044 787 1100.

Tiedotamme kauden 2013–2014 kausikorttihinnoista ja myyntiajoista maaliskuun aikana nettisivuillamme.