Kohti playoffeja: Janne Kolehmainen



26-vuotias laitahyökkääjä Janne ”Kole” Kolehmainen #55 on KalPassa tämän kauden uusi kasvo, joka on pelannut aikaisemmissa joukkueissaan SaiPassa ja HPK:ssa yhteensä 33 pudotuspeliä.  Janne on playoff-pelaajan ruumiillistuma, sillä hän on korostetun kova ja hänellä on voittamisen halu, korkea kipukynnys sekä paljon taistelutahtoa.

- Hyvillä mielillä lähden pleijareihin. Joukkueen peli on taas saatu uomiin ja siitä kelkka kääntynyt takaisin voittavaan kiekkoon.  Tästä on hyvä lähteä!

Kolehmainen pelasi HPK:n paidassa pudotuspeleissä kolmena kautena 08-11, ja KalPan matkassa edessä olisi nyt siis neljännet playoffit peräkkäin. 

- Ei ole väliä onko saman joukkueen kanssa useampi kausi takana vai onko kyseessä uusi joukkue.  Jokainen valmistautuu kausikohtaisesti aina omalla tavallaan yrittäen sulkea kaiken muun ympäriltään.  Itselle tärkeää on muuttaa arjessa mahdollisimman vähän, sillä pudotuspelit ovat pelejä muiden joukossa
 
Playoffit ovat Janne Kolehmaisen kaltaiselle pelaajalle omiaan.  Taistelijan rooli asettaa myös tiettyjä odotuksia:

- Pyrin pelaamaan omilla vahvuuksilla ja korostamaan omaa rooliani joukkueessa.  Tulosta pitäisi pystyä tekemään ja sitä kautta auttaa joukkuetta menestymään. Joka toisessa pelissä olisi kiva räpätä maalin edustalta kiekko reppuun.  Adam Masuhrille vaan paineita toimittaa kiekko maalille!
 
Yleisö on tärkeä osa playoff-huumaa ja tunnelmaa.  Tästä ovat samaa mieltä myös pelaajat.

- Halliin olisi hyvä saada erittäin paljon ääntä.  Aina ei välttämättä tarkkaan kuule mitä katsojat huutavat, mutta sillä ei ole väliä koska pelkästään se äänimassa jo itsessään luo tunnelmaa.