Klo 15 Oktoberfest-teltta aukeaa, klo 16 halli aukeaa, klo 17 KalPa-Tappara. Tervetuloa!

Jos joku vielä luulee, että lokakuu olisi pelkkää pimeää ja tylsää, ei varmasti luule enää! Syksyn odotetuin ottelutapahtuma Oktoberfest Trust Kapital Areenalla koittaa nimittäin vihdoinkin lauantaina 6.10. klo 15.00 alkaen! Tässä juhlaillassa ei varmasti tule jännitystä ja tunnetta puuttumaan, kun Kilpisoturien vastustajaksi saapuu Tappara! Oktoberfest-tapahtuma luonnollisesti sisältyy illan ottelulipun hintaan.
 
KalPa esitti kotiyleisölleen huikeaa kiekkoa edellisessä ottelussaan lauantaina Pelicansia vastaan, ja 4-1 päättyneessä ottelussa Sakari Salminen iski hattutempun. Kilpisoturien itseluottamus on totisesti palannut ja joukkue on valmis pelaamaan viihdyttävää jääkiekkoa ja voittamaan joka ilta! Vielä ennen Oktoberfest-tapahtumaa joukkue kohtaa perjantaina Jyväskylässä JYPin.

Ainoana suomalaisjoukkueena tiensä European Trophy -turnauksen finaaleihin selvittänyt Tapparakin on viime aikoina pelannut nousujohteisesti ja noussut heikon alun jälkeen runkosarjassa tasaisen varmasti kohti kärkisijoja. Tiistaina Tappara kaatoi vieraissa HIFK:n 2-3 ja vielä perjantaina joukkue pelaa kotiottelun Jokereita vastaan. Monissa ennakkoarvioissa Tapparaa on veikattu jopa yhdeksi SM-liigan mestarisuosikiksi, sillä joukkueesta löytyy pitkä lista nimekkäitä pelaajia: maalivahti Pekka Tuokkola, hyökkääjät Ville Nieminen, Antti Erkinjuntti, Jerry Ahtola, tulevaisuuden tähti Aleksander Barkov, puolustajat Tuukka Mäntylä, Pekka Saravo, Teemu Aalto, Kalle Kaijomaa…
 
KalPan kokoonpanosta ovat pois Sami Kapanen, Jasse Ikonen ja Jukka Voutilainen. Artturi Lehkonen on ennättänyt toipua aivotärähdyksestään ja pelaa lauantaina, ja myös Janne Kolehmainen on mukana kokoonpanossa. Matti Kuparinen siirtyy jatkamaan uraansa KHL-liigaan Avangard Omskin riveihin, ja NHL:stä saapuva hyökkääjävahvistus Craig Smith saapuu Kuopioon vielä tämän viikon aikana.

Itse Oktoberfest-tapahtumassa pääset osaksi saksalaisen olutfestivaalin tunnelmaa: tiedossa on loistavaa meininkiä, herkullisia huurteisia erikoisoluita suurista kolpakoista nautittuina, maistuvia saksalaistyylisiä makkaroita ja hapankaalia.  Ennen ottelua klo 15.30 Mikko Juntunen haastattelee teltassa KalPan valmentaja Sami Hirvosta sekä pelaaja Jukka Voutilaista. Tunnelmaa pitää yllä livebändi Wunderbaum Boys kvartetti, joka soittaa Oktoberfestin teltassa klo 16.00–16.45 ja klo 19.15–20.00.

Oktoberfest on ollut joka syksy erittäin suosittu savolaisten keskuudessa, joten tällä kertaa Oktoberfest järjestetään suuressa Oktoberfest-teltassa jäähallin C-oven luona. Teltassa on kylmän sään varalta erityislämmittimet sekä lattiavaneri pitämässä jalat kuivina. Lisäksi teltassa on pitkät pitopöydät ja tuolit, joille voi istahtaa nautiskelemaan Oktoberfestin tarjottavia. Sisäänkäynti Oktoberfest-telttaan on jäähallin C-oven luota ja tapahtumaan pääsee illan ottelulipulla tai kausikortilla. Teltta aukeaa klo 15.00 ja jäähallin ovet klo 16.00.

Huom! Oktoberfest-teltan ikäraja on K-18.

Autoilijoille tiedoksi: aivan jäähallin lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa!

Tervetuloa Trust Kapital Areenalle kannustamaan KalPa voittoon ja kokemaan hieno juhlatunnelma!
 
Lippujen ennakkomyynti:
- Sport Cafe Pelimies, Tulliportinkatu 54 (ma-pe klo 7-22, la klo 9-22, su 9-21)
- Kotipizza Petonen, Jalkasenkatu 7 (ma-la klo 11-20.30, su klo 12-20.30)
- Lippupalvelun myyntipisteet sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.

Pääsylippujen hinnat:
- Istumaan: 16 € / 18 € / 20 € / 25 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Perhelippu (2+2 / 1+3) 60 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Seisomaan: aikuiset 11 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Ale-ryhmät * 8 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Lapset 5 € (7-15 v.) ja pyörätuoliasiakkaat + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
* = opisk., eläk., varusm., työttömät (Kuopion Työttömät Ry:n kortilla) Varaudu todistamaan alennusoikeutesi pääsylippua ostettaessa sekä hallin ovella!

Lippujen myynti hallilta:
Alkaen klo 15.00 A-ovella. Sisäänkäynti kaikilta ovilta klo 16.00 alkaen.

Aktiviteetit ottelutapahtuman aikana:
- Katsojamääräveikkaus Monttu Pubissa klo 16.00-17.00. Oikein tai lähimmäksi veikannut saa Kotipizza Petosen pizzalahjakortin, palkinto noudettavissa B-tasanteen KalPa Shopilta.
- Toisella erätauolla jäällä Olvi Sumo Challenge.

Aktiviteetit ottelutapahtuman jälkeen:
- Jälkipelit alkavat Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Pelaajavieraina Sami Kapanen ja Marko Kauppinen.

Media:
- SM-liigakierroksen kaikki maalit Nelosen IS-Urheilu-uutisten yhteydessä.
- SM-liigakierros YLE Puheella, taajuudella 88,1 MHz.
- SM-liiga seuraa ottelut reaaliajassa täällä.
- YLEn teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.
- MTV3:n teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.

Seuraava runkosarjan kotiottelu:
Pe 12.10. KalPa-SaiPa klo 18.30.