Kärpät maalin verran parempi päästen kahden pisteen päähän KalPasta

Tammikuun tasaus -ottelupari KalPa-Kärpät väänsivät tasaväkisesti kättä Trust Kapital Areenalla perjantai-iltana.  Vastustaja pysyi paremmin liikkeessä viimeisille minuuteille saakka voittaen ottelun numeroin 2-3.  Oululaiset kirivät sarjataulukossa vain kahden pisteen päähän kokonaistilanteessa toisena olevasta KalPasta.

KalPan avausmaalin tyylitteli vaivattomasti Antti Kerälä Kalle Kermanin laukaisusta seuranneesta rebound-kiekosta.  Ottelun suunta muuttui toisessa erässä, kun kotijoukkueen varovainen peli kostautui Kärppien rynnistäessä rinnalle ja ohi.  Kilpisoturit ryhdistäytyivät kolmanteen erään ja juuri kun Kärppä-pelaaja pääsi jäähyaitiosta, KalPan luottopakki Adam Masuhr laukoi B-pisteen yläkaarelta kiekon maaliin.  Kontrolli ei pysynyt kuitenkaan kauaa ja Kärpät siirtyivät takaisin johtoon vajaa kolme minuuttia ennen ottelun päättymistä.  Aikalisästä huolimatta kotijoukkueella ei enää ollut aseita tasoittaa peliä jatkoajan toivossa.

Ottelun tulosseuranta ja tilastot  täältä, pelitapahtumia videolta täältä, ja ottelukohtaiset pelikuvat täältä.