KalPan uusi aluevaltaus - mukaan tapahtumabisnekseen





KalPa Hockey Oy ja Festago Oy järjestävät yhteistuotantona Joulushotti-tapahtuman Kuopion jäähallissa marraskuussa 2012.  Savon suurimmissa pikkujouluissa esiintyvät Lauri Tähkä, Juha Tapio ja Timo Kotipelto Band.


KalPa Hockey Oy ja Festago Oy järjestävät huippuesiintyjien tähdittämän Joulushotti-tapahtuman Kuopion jäähallissa perjantaina 30.11.2012. Festago on pitkänlinjan tapahtuma-ammattilainen, joka on nyt aloittamassa toimintaansa Kuopion alueella.
-  Joulushotti ja yhteistyö KalPa Hockey Oy:n kanssa on hieno avaus Kuopiossa. Tavoitteenamme on perustaa Kuopioon oma paikallinen yritys, jos löydämme sopivia kumppaneita ja kokemukset pilottivaiheen jälkeen ovat hyviä, kertoo Festagon kuopiolaistaustainen tuottaja Mervi Narinen. Festago on lähtöjään Jyväskylästä ja vastaavia avauksia on käynnissä mm. Mikkelissä ja Oulussa Kuopion lisäksi.
- KalPa on ollut jo aiemmin mukana erilaisissa jäähallissa järjestettävissä tapahtumissa, joten oli luontevaa lähteä Joulushottiin tapahtumajärjestäjäksi Festagon kanssa, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Kapanen kertoo.
- Haluamme profiloitua jatkossa aktiivisena tapahtumajärjestäjänä ja kehittämissuunnitelmaamme kuuluu jäähallin hyödyntäminen monipuolisesti myös kiekkopelien ulkopuolella.
- Tämä on myös oiva keino tarjota yhteistyökumppaneillemme ja kannattajillemme uudenlainen pikkujoulutapahtuma Savossa. KalPan kausikorttilaisilla onkin ennakko-ostajan oikeus Joulushotti-lippuihin ennen virallisen lipunmyynnin aloitusta, Kapanen jatkaa.

Suomen suosituimmat esiintyjät savolaiselle pikkujoulukansalle


Joulushotti on kovan tason pikkujoulutuotanto ja siitä kertoo tapahtuman nimekkäät esiintyjätkin. Joulushotissa Kuopion jäähallin lavalle nousevat Lauri Tähkä, Juha Tapio ja Timo Kotipelto Band. Lauri Tähkä ja Juha Tapio ovat Suomen vetovoimaisimpia esiintyjiä ja Timo Kotipelto antaa oman hiukan rankemman, mutta kaikille varmasti tutun säväyksensä esiintyjäkattaukseen. Luvassa on siis laadukasta musiikkia moneen makuun.
- Me KalPan kanssa takaamme, että tunnelma on katossa ja hymy korvissa Savon suurimmissa pikkujouluissa. Huippuartistien lisäksi K-18-tapahtumassa on myös mm. shottikaraoke, joten sopivaa pikkujoulutunnelmaa löytyy takuulla Joulushotissa jokaiselle, Mervi Narinen Festagosta lupaa.

Tapahtumapaikkana toimii Kuopion jäähalli, jonne mahtuu pikkujoulukansaa reilusti ja marraskuun viimeinen viikonloppu on keskellä kuuminta pikkujouluaikaa. Tulevaisuudessa tämä perinne Savon suurimpina pikkujouluina jatkuu Joulushotti-nimen alla. Teema ja sisältö vaihtuvat vuosittain ajan hengen mukaan, mutta nimi ja esiintyjäkaartin monipuolisuus tulevat pysymään.

Lipunmyynti alkaa elokuussa, VIP-lippujen ja ryhmälippujen myynti jo 29.5.


Joulushotin lipunmyynti alkaa KalPan omissa lipunmyyntipisteissä sekä Lippupalvelussa maanantaina 20.8.2012. Lippujen hinnat ovat istumaan 39 € ja seisomaan 35 €, lippujen hintaan lisätään kulloinkin voimassa oleva Lippupalvelun palvelumaksu (KalPan omissa lipunmyyntipisteissä maksu on 2 €/lippu). KalPan kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus Joulushottiin, ilmoitamme käytännöstä tarkemmin elokuussa. Yritysmyynti, eli ryhmälippujen ja VIP-lippujen myynti, alkaa jo tiistaina 29.5.2012 KalPan toimistolla. VIP-pakettien hinta ja sisältö vaihtelevat valitun VIP-tilan mukaan, pääsääntöisesti paketteihin kuuluu jo valmiiksi laadukas ruokailu.

Joulushotti – Savon Suurimmat Pikkujoulut Kuopion jäähallissa perjantaina 30.11.2012 klo 18-02. Lisätietoa tapahtumasta www.joulushotti.fi.


Lisätietoa Joulushotin esiintyjistä

Lauri Tähkän suosio jatkuu edelleen Revohka-bändin kera ja hän onkin jo aloittanut kesän kiertueen, johon kuuluu yli 40 keikkaa eikä vauhti hiljene syksylläkään. Viime syksynä ilmestyneen tuplaplatinaa myyneen Polte-levyn suosio sekä Emma-patsas kertovat, että Lauri Tähkä tuo jäähalliin takuuvarmasti sankoin joukoin väkeä ympäri Savoa.

Juha Tapio on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten kuulijoiden sydämessä. Tapion albumi Hyvä voittaa on palkittu Iskelmä-gaalassa viime vuoden parhaana levynä. Juha Tapio on lauluntekijänä omaa luokkaansa ja miehen musiikki on kaikille tuttua vahvasta radiosoitosta.

Timo Kotipelto on kansainvälisesti tunnetun Stratovarius-bändin laulaja-liideri. Stratovariuksen ollessa tauoilla hän keikkailee Timo Kotipelto duon tai bändin kanssa. Kotipellon setti koostuu omista sekä cover-biiseistä. Mukana on siis mm. Kotipelto, Stratovarius, Rainbow, Iron Maiden, Queen, Gary Moore, Ozzy Osbourne ja muita heavyrock-klassikoita.