KalPan ulkojäätapahtumassa Lippumäessä oli tuhat ulkoilijaa



KalPa järjesti yhdessä Juniori-KalPan sekä Saaristokaupungin ja Pitkälahti-Petosen asukasyhdistysten kanssa ulkojäätapahtuman sunnuntaina 13.1. Tapahtumapaikkana oli Lippumäen uusi lähiliikunta-alue. Keli oli mitä mainioin pakkaskeli ja paikalle oli saapunut tuhat reippailijaa, pääasiassa perheitä lähialueilta. KalPalaisista paikalla olivat edustusjoukkueen pelaajat Sami Kapanen, Jukka Hentunen, Jyri Junnila, Miika Koivisto sekä Marko Kauppinen.



Kuopion kaupunki oli hoitanut jääalueet priimakuntoon ja tunnelma oli mukavan leppoisa. Perheet viihtyivät tapahtumassa ja kaikki reippailivat iloisesti. Ohjelmassa oli Juniori-KalPan ja KalPalaisten vetämä luistelukoulu sekä kiekkokoulu. Sitten vuorossa oli näytöspeli, jossa kaikki alueen lapset pääsivät pelaamaan KalPalaisia vastaan. Maaleja ottelussa tuli niin paljon, että tilastomiehetkin menivät sekaisin. Lopuksi kaukaloon pääsi vielä kokeilemaan tutkaan laukomista ja pelaajat jakoivat nimmareita ja poseerasivat valokuvissa pienten kannattajien kanssa. Tapahtumaan osallistuneiden kesken arvottiin KalPan aito pelipaita, jonka voitti pieni KalPa-fani Lauri Liikamaa. Lisäksi arvottiin kolme pipoa, jotka menivät Marjo Toppiselle, Juha Toppiselle sekä Iita Lariselle. Onnittelut voittajille!



Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille, talvinen iltapäivä ulkojäillä oli mukava! KalPan seuraava ulkojäätapahtuma on sunnuntaina 27.1. Hapelähteen puistossa keskustassa klo 14-16. Samassa yhteydessä on myös Lasten Pakkaspäivät klo 15-18. Tervetuloa!

Katso Lippumäen tapahtuman kuvagalleria täältä.