KalPalle tärkeä kotivoitto selvin numeroin Helsingin IFK:sta

Odotettu ja tärkeä kotivoitto napsahti Trust Kapital Areenalla 4-0 lukemin KalPa-HIFK ottelussa torstaina.  Helsinkiläiset lähtivät peliin varmistellen eikä kotijoukkueen liike näyttänyt aluksi riittävän maalipaikoille.  Ensimmäisen erän loppupuolella KalPa terävöityi ja viimeisellä minuutilla Ossi Saarinen pamautti henkisesti tärkeän avausmaalin.

Toinen erä oli täysin kilpisotureiden hallintaa.  Kotijoukkue loi painetta hyökkäyspäässä ja laukauksia maalia kohti sateli kiitettävään tahtiin.  Jukka Hentunen siirsi vuorostaan KalPan kahden maalin karkumatkalle Jussi Timosen laukauksesta syntyneestä reboundista.  Kolmannen erän ylivoimatilanteet sinetöivät ansaitun voiton keltamustille, kun Marko Kauppinen ja Sakari Salminen ottivat omansa.  Taululla komeilivat 4-0 murskalukemat ja näin HIFK sai KalPalta pataan jo neljännen kerran tällä kaudella.

Tulosseuranta ja tilastot täältä, pelitapahtumia videolta täältä, ja ottelukohtaiset pelikuvat täältä.