KalPalle niukka tappio Raumalla – Lukko vei pisteet

Lukko - KalPa 2-1

KalPan joukkueen jaloissa painoi Raumalla torstai-iltana vielä matkarasitus, sillä joukkue ei saanut itsestään parasta tehoa irti, vaan Lukko voitti ottelun maalein 2–1. Käytännössä Lukko ratkaisi ottelun jo ensimmäisessä erässä ja pelasi tämän jälkeen fiksusti säilyttäen johtoasemansa loppuun saakka.

Lukko siirtyi 1–0 ajassa 7.18, kun Charles Bertrand onnistui maalinteossa. KalPa sortui ensimmäisessä erässä peräti neljään kahden minuutin rangaistukseen, eikä Lukko pari minuuttia ennen erän päättymistä jättänyt ylivoimatilaisuuttaan käyttämättä. Lauri Tukonen vei kotijoukkueen 2–0 karkumatkalle, kun Jasse Ikonen istui jäähyaitiossa.

Toisessa erässä molemmilla joukkueilla oli muutamia tilanteita, mutta maaleja ei kumpaakaan päätyyn onnistuttu tekemään. Kolmannessa erässä KalPan hyökkäyksissä oli yritystä, ja ajassa 55.07 puolustaja Miika Koivisto avasi vihdoin joukkueen maalitilin. 2–1 kavennukseen syöttöpisteen saivat Antti Halonen ja Sakari Salminen.

Lopussa KalPa yritti vielä tasoitusta ilman maalivahti Mikko Koskista (19 torjuntaa), mutta toista kertaa kiekkoa ei kuitenkaan enää saatu Lukko-vahti Petri Vehasen selän taakse. Näin ollen KalPan pistetili ei torstaina päässyt kasvamaan, vaan joukkue joutuu jatkamaan vierasottelukiertuettaan tappio niskassaan.

KalPan joukkue suuntaa seuraavaksi huomenna Poriin, jossa se kohtaa lauantaina Ässät. Trust Kapital Areenalle Kilpisoturit palaavat taistelemaan jälleen tiistaina, kun vastaan luistelee SaiPa. Periksi ei anneta, vaan kausi jatkuu!