KalPalle makea 4-1 kotivoitto – Kapaset jälleen liekeissä

Trust Kapital Areenalla nähtiin taistelutahtoinen kotijoukkue, joka pisti kaikkensa peliin ottaen tärkeän 4-1 voiton Kärpistä lauantai-iltana.  Kuumia tunteita puitiin useaan otteeseen maalin edustalla ja jäähyminuutteja kertyi puolin ja toisin.  KalPan maalivahtipeli oli jälleen rautaa Mikko Koskisen hoitaessa tonttinsa tyylikkäästi.

Kärppien avausmaali syntyi ensimmäisessä erässä ja erätauolle siirryttiin vieraiden 0-1 johtoasemassa. KalPa sai peliinsä aivan uuden vaihteen toisessa erässä, kun joukkueen nuorin, Kasperi Kapanen näytti esimerkkiä muille iskien kiekon hienon nousun jälkeen alakulmasta sisään.   Oululaiset joutuivat pinteeseen ja kotijoukkueen raju painostus tuottikin pian tulosta Petri Lammassaaren osuessa ylivoimalla.  Keskiviikon Lukko-ottelussa historiaa tehneet isä ja poika toistivat temppunsa, sillä myös Sami Kapanen onnistui maalin teossa KalPan päästessä pelaamaan erässä toista ylivoimaansa.

Kolmannessa erässä testattiin voitontahtoa urakalla.  Rangaistuksia jaettiin yhteensä 39 minuutin verran ja Kärppien kultakypärä Juha-Pekka Haataja passitettiin suihkuun joukkueen mahdollisuuksien kaventuessa entisestään.  Sekava ja paniikinomainen peli sai vihdoin päätöksen, kun KalPan paras pistemies Sakari Salminen viimeisteli kotijoukkueelle 4-1 voittolukemat ylivoimalla tyhjiin.

Tulosseuranta ja tilastot täältä, pelitapahtumia videolta täältä, ja ottelukohtaiset pelikuvat täältä.

Runkosarjan viimeinen kotiottelu:

KalPa-Tappara                             lauantaina 9.3. klo 17:00

Liput otteluihin voit hankkia ennakkoon täältä. Tervetuloa Trust Kapital Areenalle siivittämään kotijoukkue kohti pudotuspelejä!