KalPa varmisti suoran pudotuspelipaikan sijoittuen viidenneksi - Nyt on aika playoff-huuman!

Tiistain SM-liigakierroksella oli monta muuttujaa, ja jännitettävää riitti kolmanteen erään saakka.  Vierasottelussa Blues-KalPa oli kovat panokset myös kilpisotureilla, sillä voitolla varmistuisi paikka kuuden parhaan joukossa.  Ensimmäisessä erässä kuopiolaiset täräyttivät yhden osuman isäntiä enemmän ottaen 1-2 johtoaseman Adam Masuhrin ja Sakari Salmisen maaleilla.  Yhtä mallikkaasti peli ei jatkunut toisessa erässä, vaan rangaistusten seurauksena Blues tasoitti tilanteen.  KalPa kuitenkin taisteli ja viimeinen 20-minuuttinen osoitti, että voitto kuuluu Savoon.  Artturi Lehkonen ja Ossi Saarinen viimeistelivät keltamustille 2-4 lukemat.

KalPa ansaitsi voitollaan viidennen sijan sarjataulukossa ja aikaa valmistautua playoffeihin on viikko.  Ensimmäisellä kierroksella vastaan tulee Ässät Porista, joka pykälää paremmalla sijoituksellaan saa ensikohtaamiseen kotiedun.  Trust Kapital Areenalla huippukiekkoa päästään näkemään KalPa-Ässät taistossa torstaina 21.3.