KalPa-pelaajat perinteisellä maakuntakierroksella maanantaina

SM-liigan viikon mittainen maaottelutauko alkoi KalPan osalta jo perinteeksi muodostuneella maakuntakiertueella. Pelaajat pyhittivät maanantaina harjoitusvapaan aamupäivän jalkautuakseen iltapäivällä lähes koko joukkueen voimin yhteensä seitsemän KalPan yhteistyöseuran jäähalleihin eri paikkakunnille. Myös KalPan joukkueenjohtaja Ilpo Kauhanen sekä muita jäseniä organisaation taustaryhmästä oli tapahtumassa mukana.

Pelaajavierailujen tarkoituksena oli osoittaa, että KalPa haluaa olla arvojensa mukaisesti koko maakunnan yhteinen joukkue ja kannustaa alueen nuoria lahjakkuuksia omassa jääkiekkoharrastuksessaan. Kyseinen tapahtuma on KalPan toimesta toteutettu Savon seudulla laajamittaisesti jo kymmenen vuoden ajan ja todettu erittäin onnistuneeksi konseptiksi kaikin puolin. Maakunnissa on aina ollut erinomainen vastaanotto KalPan edustusjoukkueelle, ja ennen kaikkea nuorille jääkiekon harrastajille on suuri elämys, kun oikeat SM-liigatähdet saapuvat vierailemaan heidän omiin harjoituksiinsa.

Pelaajien tehtävänä oli sekä opastaa jääkiekkoharjoitteluun liittyvissä asioissa että jakaa nimikirjoituksia. Yhteistyöseurat KalPan maakuntakierroksella olivat SuKiKa, Kuhmon Kiva HT, Nurmeksen Sepot, LeKi-75, Warkis, PiPS ja IPK.

Tässä muutamia kuvia maakunnista: