KalPa pääsi hurmokseen ja rankaisi - Ässien voittoputki katkesi murskalukemin

KalPa oli pakkovoiton edessä maanantain kotiottelussa playoff-vastustajaansa Ässiä vastaan.  Tiukan tilanteen paineet eivät kuitenkaan näkyneet kotijoukkueen otteissa vaan päinvastoin.  KalPa pelasi omilla vahvuuksillaan ja tulos oli sen mukainen yhteishengen, taidon ja liikkeen löytyessä pelaamisesta.  Äänekäs kotiyleisö kannusti hyvässä hengessä siivittäen kilpisoturit hurmokselliseen 5-0 voittoon.  Illan tähdistöön mainittakoon taitohyökkääjät Sakari Salminen ja Artturi Lehkonen, jotka paukuttivat kaksi maalia mieheen.  Myös nollapelin pelannut KalPa-vahti Mikko Koskinen ansaitsee ottelusta hatunnoston.

17-vuotias Lehkonen oli sytyttämässä KalPan kipinää liekiksi.

KalPa hallitsi ja painosti kaikki kolme erää.  Erikoistilannepelaaminen toimi ja kotijoukkueen avausmaali syntyikin ylivoimalla Sakari Salmisen laukoessa tarkasti maalivahdin hanskakädenpuoleiseen ylänurkkaan.  Myös ottelun toinen maali tehtiin ylivoimalla Artturi Lehkosen onnistuessa kasvattamaan KalPan johtoasemaa toisessa erässä.  Lehkosen panos ei jäänyt tähän, vaan hän kasvatti tehojaan vielä yhdellä maalilla erän loppupuolella tasaviisikoin.  Kolmannessa erässä porilaiset eivät mahtaneet keltamustien rynnäkölle enää mitään.  Sakari Salminen iski toistamiseen ja 5-0 murskalukemat olivat valmiit, kun keskushyökkääjä Antti Kerälä veti ilmasta kiekon verkon perukoille.

KalPan peli-ilo löytyi ja se näkyi heti tulostaululla.

Mikäli KalPa rynnii keskiviikkona 27.3. myös vieraissa vieden voiton, pelataan seuraavan kerran Trust Kapital Areenalla torstaina 28.3. klo 18:30!  Liput tulevat myyntiin viimeistään puoli tuntia vierasottelun jälkeen.

Tulosseuranta ja tilastot täältä, pelitapahtumia videolta täältä, ja ottelukohtaiset pelikuvat täältä.