KalPa näyttävästi illan voittajaksi ja täydet pisteet kotiin

Tapahtumia ja tilanteita ei puuttunut tiistain KalPa-HPK kotiottelusta Trust Kapital Areenalla.  Kotijoukkueella oli alusta asti parempi ote pelistä ja maalipaikkoja syntyi hyvään tahtiin.  Kultakypärä Sakari Salmisen kuuma lapa lauloi jälleen ja tasaisen vahva alivoimapelaaminen piti vastustajat takana loppuun saakka.

KalPan NHL-vahvistus Derek Stepanin hämmästyttävä viimeistely suoraan mahalaskusta vei kilpisoturit 1-0 johtoon ottelun ensimmäisessä erässä.  Hämeenlinnalaiset tulivat terävämmin toiseen erään ja tasoittivat pelin alle minuutissa.  Päästyään jäähyaitiosta Sakari Salminen siirsi soolosuorituksellaan kotijoukkueen takaisin johtopaikalle keskialueen riistosta vieden pelivälineen aina maaliin asti.  Voittomaalin tässä ottelussa KalPalle täräytti tarkalla laukauksella puolustaja Antti Halonen.  Kolmannessa erässä Jukka Voutilaisen maali hyväksyttiin videotarkastuksen jälkeen ja 4-2 lukemat säilyivät, vaikka HPK käytti viimeisen oljenkortensa ottaessaan kuudennen kenttäpelaajan jäälle ottelun viimeisillä minuuteilla.

Ottelun tulosseurannan ja tilastot voit tarkastaa SM-liigan kotisivuilta.  Tunnelmia sekä pelitapahtumia videolta kannattaa käydä vilkaisemassa Savon Sanomien sivuilla, ja ottelukohtaisia pelikuvia puolestaan on mahdollista ihailla täällä.

Trust Kapital Areenalla taistellaan taas, kun KalPa kohtaa JYPin lauantaina 1.12. klo 17:00.  Liput hankittavissa täältä. Vauhtia otteluun kannattaa ottaa perjantain Joulushotti-tapahtumasta, jossa kotimaan kärkiartistit virittävät kilpisydämet iloiseen joulufiilikseen!  Lisätietoja Joulushotista saat täältä, ja liput tapahtumaan voit lunastaa täältä.