KalPa kukisti SaiPan voittolaukauskilpailussa tasaisen väännön jälkeen

Trust Kapital Areenalla nähtiin tasaista taistelua KalPan ja SaiPan välillä perjantai-illan ottelussa.  Varsinainen peliaika päättyi 1-1 tasalukemiin, eikä jatkoajallakaan saatu ratkaisua.  Voittolaukauskilpailussa SaiPa sai tunnustaa kotijoukkueen paremmakseen, kun KalPan kärkihyökkääjiin kuuluvat Craig Smith ja Sakari Salminen tyylittelivät kiekon reppuun.

Ensimmäisessä erässä kumpikaan joukkueista ei oikein päässyt niskan päälle ja maalipaikkoja syntyi harvakseltaan.  Erän loppupuolella vastustajalla oli aavistuksen parempi ote ja KalPa otti rangaistuksen viisi sekuntia ennen erätaukoa.  Vajaalukuisena aloitettu toinen erä ei luvannut hyvää kotijoukkueelle ja SaiPa käytti tilanteen hyväkseen tehden ottelun avausmaalinsa ylivoimalla.  Peli jatkui vierasjoukkueen hallinnassa läpi erän KalPan puolustaessa ankarasti.

Kilpisoturit nostivat pelinsä tasoa kolmanteen erään ja vaarallisia tilanteita saatiin aikaiseksi vieraiden maalilla.  KalPalle tuli oiva mahdollisuus tasoittaa peli ylivoimalla, ja Craig Smith päättikin kokeilla omaa ratkaisua suoraan maalivahti Mikko Koskisen syötöstä aikaansaaden tarkan laukaisun vieraiden verkkoon.

Jatkoajalla kotijoukkue oli vastustajaansa vaarallisempi, mutta viimeistely puuttui ja ottelu venyi voittolaukauskilpailuun saakka.  KalPa-muuri Mikko Koskinen piti maalinsa puhtaana, ja näin ottelusta ansaittiin kaksi pistettä.

KalPa saa vieraakseen Espoon Bluesin Trust Kapital Areenalla perjantaina 19.10. klo 18:30. Tule taistelemaan yhdessä kilpisotureiden kanssa ja hanki liput ennakkoon täältä.