KalPa jyräsi vieraissa - JYP nujertui lukemin 1-5

Jyväskylän Synergia-areenalla odotettiin jännittävää taistoa JYPin ja KalPan välillä perjantain vierasottelussa.  JYP aloitti tuttuun tapaan terävästi ja Eric Perrin siivitti kotijoukkueen johtoon heti ensimmäisen erän ensiminuuteilla.  Aivotärähdyksestä toipuneen Artturi Lehkosen tasoitusmaalin jälkeen loput ottelusta olikin pelkkää KalPa -juhlaa.

KalPa osoitti ottelun toisessa erässä jälleen vahvaa erikoistilannepelaamista, sillä kotijoukkue ei onnistunut kovasta pyörityksestä huolimatta kertaakaan murtamaan keltamustaa alivoimaa.  Ossi Saarisen vietyä KalPan 1-2 johtoon, kilpisoturit onnistuivat yhä kasvattamaan etumatkaansa Sakari Salmisen ylivoimamaalilla.

Illan pelaajaksi voisi kruunata kaksi maalia iskeneen Artturi Lehkosen, joka teki hienon paluun ja todisti olevansa taas ilmiömäisessä kunnossa.  Ottelun viimeisillä minuuteilla KalPan otteet menivät jo nöyryytyksen puolelle Jukka Hentusen viimeistellessä vieraille 1-5 voittolukemat.

Tästä onkin hyvä jatkaa seuraavaan otteluun kotijäillä Tampereen Tapparaa vastaan Trust Kapital Areenalla lauantaina 6.10. klo 17:00.  Liput huikeaan Oktoberfest -pelitapahtumaan voit hankkia täältä. Tulethan ajoissa paikalle! Hallin ovet avautuvat klo 16:00, Oktoberfest-teltan ovet hallin vieressä avautuvat jo klo 15:00.