KalPa jäi maalin päähän Jokereista

KalPa sai kovan vastuksen Helsingin Jokereista torstaina Trust Kapital Areenalla.  Joukkueet painostivat puolin ja toisin, mutta vieraat pystyivät paremmin käyttämään maalipaikat hyödykseen.  Jokerit otti ensimmäisessä erässä kahden maalin kaulan, jonka jälkeen kotijoukkue teki raivoisasti töitä kaventaakseen tilannetta.

KalPalla oli toisessa ja kolmannessa erässä lukuisia mahdollisuuksia kuroa vastustajan etumatkaa kiinni.  Avausmaali syntyi viimein ajassa 45:36, kun Miika Koivisto antoi loistosyötön takatolpalle Antti Kerälälle, joka nakkasi kiekon tyhjiin.  Kotijoukkueen painostus jatkui kiivaana, ja Jokerit näytti tyytyvän puolustuspeliin. KalPa ei kuitenkaan päässyt tasoihin, vaikka taistelu jatkui aivan ottelun viime sekunneille saakka.  Loppulukemat olivat siis 1-2 vieraiden hyväksi, ja näin Jokerit vahvisti asemaansa sarjakärjessä kolmella pisteellä.

Ottelun tulosseuranta ja tilastot  täältä, pelitapahtumia videolta täältä, ja ottelukohtaiset pelikuvat täältä.

Seuraava kotiottelu KalPa-Ässät on Savolaisten peli ja samalla myös tammikuun viimeinen taistelu.  Tervetuloa Trust Kapital areenalle lauantaina 26.1. klo 17:00 seuraamaan huippukiekkoa savolaisilla mausteilla!

Liput pelitapahtumaan voit hankkia ennakkoon täältä.  Huomioithan, että ovet aukeavat jo klo 15:00!