KalPa ja Nordea lahjoittivat KYSille viisi KalPan runkosarjan kausikorttia


Jaana Reijonen Nordealta, Mikko Kukkonen, Jasse Ikonen ja Heli Wouters KYSiltä

Alkavan kauden kunniaksi KalPa lahjoitti yhdessä verkostokumppaninsa Nordean kanssa KYSille viisi kappaletta KalPan runkosarjan kausikorttia piristämään KYSissä olevien pitkäaikaissairaiden lapsipotilaiden ja heidän perheidensä arkea ja elämää. Kausikortit on osoitettua KYSissä Syöpä- ja veritautien osastolle.

- Oli ilo päästä mukaan tukemaan tällaista toimintaa KalPan kanssa. Nordealle on tärkeää auttaa perheitä, siellä missä apua eniten tarvitaan. Haluamme tarjota konkreettista ja näkyvää apua, ja mielestämme kausikorttilahjoitus tuki tätä päämääräämme loistavasti, taustoittaa Nordean konttorijohtaja Jaana Reijonen.

KalPa on tehnyt yhteistyötä Lastenklinikoiden Kummit ry:n kanssa jo usean vuoden ajan. KalPa on lahjoittanut KYSin lastenklinikoille aikaisemmin muun muassa keskoskaapin, erilaisia ajanvietepelejä, KalPa-tuotteita ja irtolippuja kotiotteluihin. Yhteistyöhön kuuluvat myös kuukausittaiset pelaajavierailut KYSillä.

Tällä kertaa KYSillä mukana olivat KalPan puolustaja Mikko Kukkonen ja hyökkääjä Jasse Ikonen. Molemmat pelaajista ovat vierailleet KYSillä myös aiempina kausina.

- Itselleni vierailu KYSillä oli toinen. Meille pelaajille on suuri asia, että pystymme esimerkiksi näin KYS-vierailujen avulla piristämään sairastuneita lapsia ja on todella hienoa päästä mukaan tänne lapsia moikkaamaan. Totta kai tällaiset vierailut ovat aina koskettava paikka ja ne saavat miettimään asioita eri tavalla, kertoo KalPan hyökkääjä Jasse Ikonen.

KalPalaisten vierailuja arvostetaan myös KYSin puolelta paljon, ja vierailut ovat lapsille sekä lasten vanhemmille monesti päivän ellei koko viikon kohokohtia. Seuraavan kerran pelaajat vierailevat KYSillä lokakuussa.