KalPa ei päässyt parhaaseen pelivireeseen - kolme pistettä Pelicansille

KalPa-Pelicans ottelu Trust Kapital Areenalla päättyi tappioon tiistai-iltana.  Ensimmäisessä erässä kotijoukkue ei päässyt hyvään pelivireeseen ja maalipaikat jäivät vähäisiksi.  Vastustaja puolestaan otti itselleen 0-1 johtoaseman saadessaan liikaa aikaa hyökkäyspäässään.

Toinen erä oli KalPalla paremmin hallussa ja painetta saatiin luotua vieraiden maalille.  Toivotun tasoituksen sijaan lahtelaisia rikottiin läpiajon aikana ja Pelicans kasvatti etumatkaansa rangaistuslaukauksen onnistuessa.  Kolmannen erän lopussa kotijoukkue yritti kavennusta kuudella kenttäpelaajalla, mutta vastustajan taktiikka piti ja ottelu päättyi 0-3 lukemiin kiekon lipuessa tyhjiin.

Tulosseuranta ja tilastot täältä ja ottelukohtaiset pelikuvat täältä.

Torstaina 14.2. KalPa-HIFK kotiottelussa taistellaan ankarammin! Tervetuloa Trust Kapital Areenalle kannustamaan kilpisoturit takaisin kotivoittojen tielle! Liput voit hankkia ennakkoon täältä.