KalPa A kaatoi Skellefteån A-nuoret

KalPan A-nuoret taistelivat Oulussa Skellefteåsta 3-0 voiton. KalPa tuli otteluun vauhdilla ja takoi ottelun kaikki maalit ensimmäisessä erässä. Lukemista huolimatta ensimmäisen erän hallinta oli hieman ruotsalaisjoukkueella, mutta uhrautuvasti pelanneet kilpipaidat pitivät oman maalinsa puhtaana.

KalPa paransi otteitaan läpi ottelun, ja jo toinen erä oli käytännössä yhtä maalia ruotsalaispäätyyn. Hyvin luistelleet KalPalaiset loivat tukun maukkaita maalipaikkoja, mutta ruuti ei ollut kuivaa. KalPan maalilla hyvän ottelun pelannut Ilari Maukonen sai olla varsin rauhassa, kun torjuntoja kertyi erässä vain kolme.

Kolmannessa erässä tahtipuikkoa heilutti edelleen KalPa. Joukkue pelasi kurinalaisesti ja piti Skellefteån pelaajat pois parhailta maalipaikoilta. Uhrautuvan puolustuspelaamisen siivittämänä KalPan Maukonen sai tililleen kauden ensimmäisen nollapelin.

KalPan maalintekijät olivat Eetu Patronen, Timo Hiltunen ja Ville Vainikainen.

KalPa jatkaa otteluitaan Oulussa. Sunnuntaina 19.8 vastaan asettuu Luleå.