KalPa A aloitti harjoitusottelut kahdella voitolla

KalPan A-nuoret kohtasivat Nuorten SM-liigaan täksi kaudeksi nousseen Joensuun Jokipojat kaksi kertaa kauden avausotteluissa Tuplajäillä sunnuntaina 29.7. Ottelut päättyivät KalPan voittoon lukemin 7-1 ja 7-5.

KalPan kokoonpanossa oli useita B- juniori-ikäisiä pelaajia ja monta ensikertalaista Nuorten SM-liigajoukkueessa. ”Saatiin hyviä kokemuksia pelaajista. Näissä peleissä oli paljon ensikertalaisia, ja heidän tukenaan meidän kokeneet pelaajat. Peli kertoo aina paljon pelaajan luonteesta”, toteaa KalPan päävalmentaja Anssi Laine.

”Osalle pelaajista hyppy viime keväästä oli hurja, kun edelliset pelit olivat c-nuorten divisioonasta. Siihen nähden pojat pelasivat hyvin. Jännitystä taisi nuorimmilla olla aikalailla, mutta otteet paranivat pelin loppua kohti”.

KalPan A-nuorten pelit jatkuvat tulevana viikonloppuna, kun lauantaina 4.8. Toivalan Tuplajäillä vastaan asettuvat Ilves ja Kärpät. ”Näihin peleihin saamme mukaan alle 18-vuotiaiden maajoukkueen mukana olleet pelaajat, eli isolla ringillä mennään edelleen. Muutama pelaaja on loukkaantuneena, mutta toivottavasti saamme heidät pelikuntoon elokuun puolivälin paikkeilla. Pikkuhiljaa rinkiä tiivistetään, ja ryhdytään hakemaan toimivia kokoonpanoja. Pelipaikoista on kova kisa, ja kaikki joutuvat painamaan sata lasissa joka hetki.” toteaa Laine.