Kahden kotiottelun viikko! Viikonlopun kamppailu KalPa-Ilves lauantaina 12.1.



KalPa-Ilves Trust Kapital Areenalla lauantaina 12.1. klo 17:00! Otteluisäntä: Olvi

Kolme kertaa Ilves Tampereelta on kohdattu tällä kaudella, ja kaksi edellistä ottelua on mennyt KalPalle.  Joulukuussa pelattiin kotona, jolloin Mikko Koskinen sai tehdä hartiavoimin töitä pitääkseen kilpisoturit yhden maalin johtoasemassa.  Jospa tällä kertaa saisimme tuulettaa pelin aikana vähän useammin? Ei kannata kuitenkaan nuolaista ennen kuin tipahtaa, sillä sarja on tasainen ja valmistautumisen on mentävä nappiin voittaakseen pelejä.  Mielenkiinnolla myös seuraamme, mitä pelikentille palannut nuorten maajoukkue-edustajamme Artturi Lehkonen saa aikaan!

Lauantaina on luvassa jälleen Polarin sykeseurantaa, joten kannattaa saapua paikalle veikkaamaan Sakari Salmisen ja Jussi Timosen pelisykettä!  Voittajalle tiedossa KalPa-tuotepalkinto.



KalPa-Lukko Trust Kapital Areenalla tiistaina 8.1. klo 18:30! Otteluisäntä: Sport Cafe Pelimies

Siitä onkin ehtinyt kulua jo jonkin aikaa kun Rauman Lukko viimeksi asteli KalPan reviirille.  Syyskuussa pelatussa kotiottelussa voitto vietiin kotiin, mutta Raumalla vastustaja oli parempi.  Lukko on saanut hivenen nostetta voitettuaan kaksi edellistä otteluansa, mutta samaan henkäykseen mainittakoon että 30 ottelua raumalaisia vahvistaneet tanskalaiset NHL-tähet poistuivat vastikään joukkueen riveistä. 

Kotijoukkueen kuuden pelin voittoputki sekä sijoitus sarjataulukossa on vakuuttava.  KalPa on osoittanut kykynsä voittaa tasaisia pelejä vieden enemmistöpisteet mukanaan.  Ratkeaako ottelu tällä kertaa varsinaisella peliajalla vai saadaanko jännittää pitkän kaavan mukaan?

Lippujen ennakkomyynti:
- Sport Cafe Pelimies, Tulliportinkatu 54 (ma-pe klo 7-22, la klo 9-22, su 9-21)
- Kotipizza Petonen, Jalkasenkatu 7 (ma-la klo 11-20.30, su klo 12-20.30)
- Lippupalvelun myyntipisteet sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.

Pääsylippujen hinnat alkaen:
- Istumaan: 18 € / 20 € / 25 € / 27 €
- Perhelippu (2+2 / 1+3) 68 €
- Seisomaan: aikuiset 13 €
- Ale-ryhmät * 10 €
- Lapset 7 € (7-15 v.) ja pyörätuoliasiakkaat
* = opisk., eläk., varusm., työttömät (Kuopion Työttömät Ry:n kortilla) Varaudu todistamaan alennusoikeutesi pääsylippua ostettaessa sekä hallin ovella!
Esitetty hinta sisältää toimituskulut 2 €/lippu KalPan myyntipisteellä (Pelimies, KalPan toimisto, jäähallin A-ovi sekä Kotipizza Petonen). Toimituskulu voi vaihdella muilla myyntipisteillä. Lisätietoja toimituskuluista täällä.

Lippujen myynti hallilta:
Alkaen tiistaina klo 17.30  ja lauantaina klo 16.00 A-ovella. Sisäänkäynti kaikilta ovilta tiistaina klo 17.30 ja lauantaina klo 16.00 alkaen.

Autoilijoille tiedoksi:
- Aivan jäähallin lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemen pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa!

Aktiviteetit ottelutapahtuman aikana:
- Katsojamääräveikkaus Monttu Pubissa tiistaina klo 17.30-18.30 ja lauantaina klo 16-17 . Oikein tai lähimmäksi veikannut saa Kotipizza Petosen pizzalahjakortin, palkinto noudettavissa B-tasanteen KalPa Shopilta.
- Toisella erätauolla jäällä Olvi Sumo Challenge.

Aktiviteetit ottelutapahtuman jälkeen:
- Jälkipelit alkavat Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Jälkipelivieraina tiistaina Mikko Kukkonen ja Jasse Ikonen, lauantaina Mikko Koskinen ja Jussi Timonen. Haastattelujen jälkeen vuorossa jälkipelivisa, jonka voittaja saa maukkaan lahjakortin Introon.

Media:
- SM-liigakierroksen kaikki maalit Nelosen IS-Urheilu-uutisten yhteydessä.
- SM-liigakierros YLE Puheella, taajuudella 88,1 MHz.
- SM-liiga seuraa ottelut reaaliajassa täällä.
- YLEn teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.
- MTV3:n teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.