JYPin tiivis puolustuspeli ei pysäyttänyt kilpisotureita - KalPa liigan paalupaikalle

KalPa kukisti JYPin Trust Kapital Areenalla tunteikkaassa naapurusottelussa lauantai-iltana.  Molemmat joukkueet pelasivat tiukkaa puolustuspeliä ja kunnon maalipaikkoja syntyi vain vähän.  Pelin ratkaisijaksi nousi  kotijoukkueen Antti Kerälä aivan ottelun viime minuuteilla vieden KalPan SM-liigan kärkeen.

Maalittoman ensimmäisen erän jälkeen jyväskyläläiset pääsivät aavistuksen niskan päälle siirtyen 1-0 johtoon heti toisen erän alussa.  KalPan viiksekkäin laitahyökkääjä Janne Kolehmainen kuitenkin kuittasi alivoimalla päästen yksin läpi ja viimeistellen tyylikkäästi yläpesään ohi JYP-vahti Tuomas Tarkin.  Kolmas erä oli kotijoukkueen hallintaa vastustajan jäädessä kyttäämään virheitä.  Illan kilpisoturin Antti Kerälän 2-1 voittomaaliosumaa seurasi JYPin yritys tasoittaa peli kuudella kenttäpelaajalla, mutta tulosta ei syntynyt.  KalPan 53 pistettä komeilevat nyt SM-liigan sarjataulukon kärkisijalla.

Ottelun tulosseurannan ja tilastot voit tarkastaa SM-liigan kotisivuilta.  Tunnelmia sekä pelitapahtumia videolta kannattaa käydä vilkaisemassa Savon Sanomien sivuilla, ja ottelukohtaisia pelikuvia puolestaan on mahdollista ihailla täällä.

KalPa taistelee kotona Ilvestä vastaan Trust Kapital Areenalla perjantaina 7.12. klo 18:30.  Tule paikalle seuraamaan voittavaa jääkiekkoa ja nauttimaan tunnelmasta kilpisydämellä! Liput otteluun voit hankkia ennakkoon täältä.