Jukka Voutilainen palaa kaukaloon!


KalPa saa riveihinsä vihdoinkin uuden huippuhyökkääjänsä, kun Jukka Voutilainen tekee paluun kiekkokaukaloon torstaina 6.9! Pitkään vaivannut mystinen sairaus on estänyt miestä pelaamasta vielä yhtäkään European Trophy ottelua tänä syksynä, ja nyt Voutilainen on innoissaan päästessään pitkästä aikaa pelaamaan.

- Olen todella iloinen siitä, että pääsen vihdoinkin pelaamaan! Tarkkaan en edes tiedä, mikä minua on vaivannut, mutta nyt ollaan vihdoin onneksi edes siinä kunnossa, että pelaaminen on mahdollista. Huippukuntoon on vielä matkaa, mutta tästä on hyvä aloittaa pelikunnon parantaminen.

Lisälatausta 32-vuotiaalle Voutilaiselle tuo varmasti se, että mies pelasi edelliset kuusi kautta juuri vastustajajoukkue HV71:ssä.

- Entisestä seurasta minulla on paljon hyviä muistoja ja paljon pelikavereita, joten erittäin mielenkiintoista päästä pelaamaan heitä vastaan. Todella hyvä joukkue tulee vastaan ja kyseessä on hyvä tasonmittari meille.

Voutilainen odottaa jo innoissaan SM-liigakauden alkua perjantaina 14.9. Hyökkääjä iloitsee siitä, ettei avausotteluun tarvitse ihan kylmiltään hypätä.

- Ennen kaikkea se merkitsee tässä vaiheessa, että saan pelattua edes tämän yhden ottelun ennen kauden alkua. Huomenna selviää, missä mennään, eli jännityksellä odotetaan!