Jäähallin C-kulman remontti on aloitettu



KalPa remontoi jäähallille uusia tiloja ensi kautta varten. Rakennuslupa jäähallin C-kulman remonttiin on nyt saatu, ja tänään työmiehet pääsivät aloittamaan maatöitä kaivinkoneella C-oven edestä.  Joitakin sisätöitä remontissa on jo tehty ja entisiä kioskitiloja purettu. Remonttia on tekemässä KalPan yhteistyökumppani YIT.



- Rakennusluvan saaminen viivästyi muutaman viikon, mutta YIT on luvannut, että KalPan ensimmäisessä harjoituspelissä Kärppiä vastaan 10.8. alakerta on ainakin sisääntulon ja aulatilojen osalta kunnossa, KalPan toimitusjohtaja Kimmo Kapanen kertoo.
- Toivottavasti saamme tuolloin myös kioskitilat kuntoon, mutta aikataulu on tiukka. Remontin haasteellisuuden ja kiireisen aikataulun vuoksi valitsimme ison, kokeneen toimijan ja oman yhteistyökumppanimme YIT:n rakennustöihin, Kapanen lisää.  -Tiedämme, että homma toimii varmasti.



YIT:n lisäksi Kapanen antaa kiitosta myös Timosen Jukalle, joka on suunnitellut ja juossut kaikki asiat kasaan. – Jukka on tehnyt jälleen ison työn, kiitos hänelle jo nyt.

Jäähallin C-kulman yläkertaan tulevat VIP-tilat valmistuvat viimeistään SM-liigan alkuun, tavoiteaikataulu on kuitenkin saada tilat käyttöön jo viimeiseen European Trophy -kotiotteluun, 6.9. pelattavaan KalPa - HV 71 -otteluun.


Hurja Solutionsin tekemä havainnekuva C-kulman alakerrasta. Käytävätilat laajenevat kioskitilojen tapaan reilusti.


Hurja Solutionsin tekemät havainnekuvat uudesta VIP-tilasta.


Tilaan tulee oma erillinen katsomonsa Hannes-Klubin ja aitioiden tapaan.


Uusi VIP-tila tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet viihtyisään illanviettoon.