Ilveksen sinnikkyys palkittiin - KalPan johtoasema ei pitänyt loppuun saakka

Trust Kapital Areenalla lauantaina KalPan hyvä alku mureni kolmannessa erässä, kun vieraaksi saapunut Tampereen Ilves nousi tehokkaalla karvauspelillä tappioasemasta voittoon.  Ensimmäinen erä oli täysin kotijoukkueen hallintaa päättyen 2-0 johtolukemiin.  Maalinteossa onnistuivat Antti Kerälä ja tammikuun aikana vahvasti pelannut Jukka Voutilainen.

Toinen erä alkoi myös lupaavasti, kun Sami Kapanen heilautti taitavasti rystyltä kiekon reppuun.  KalPan kiekonmenetyksestä omassa päädyssä vastustaja pääsi kuitenkin mukaan peliin kaventaen tilannetta alivoimalla.  Kolmannessa erässä kilpisoturit eivät pystyneet terävöitymään, vaan Ilves tuli ja rynnisti tehden kaksi maalia alle neljässä minuutissa.  Tamperelaisten niskalenkki oli valmis, kun voittomaalin lisäksi erän lopussa kiekko lipui tyhjiin.

Ottelun tulosseuranta ja tilastot  täältä, pelitapahtumia videolta täältä, ja ottelukohtaiset pelikuvat täältä.

Tammikuun tasaus ja vastassa Oulun Kärpät Trust Kapital Areenalla perjantaina 18.1. klo 18:30. Tule paikalle vahvistamaan kotietua kannustaen KalPa uuteen nousuun!

Liput otteluun voit hankkia ennakkoon täältä.