Hurja ja tunteikas KalPa-Kärpät kamppailu toi kotijoukkueelle yhden pisteen

Perjantaina Trust Kapital Areenalla ääntä piti kiivas vihellyskuoro, kun melkoisia käänteitä tarjonnut KalPa-Kärpät kotiottelu päättyi vieraiden voittoon kotijoukkueen pelin kaatuessa isoihin rangaistuksiin jatkoajalla.  Vastustaja oli läpi pelin niskan päällä toisen erän heikkoa hetkeä lukuun ottamatta, jolloin kilpisoturit onnistuivat iskemään kolme maalia kolmeen minuuttiin.  KalPan ensimmäinen osuma syntyi kahden miehen ylivoimalla Sakari Salmisen lavasta ja esimerkkiä seurasivat Antti Kerälä sekä Jukka Voutilainen maaleillaan tasakentällisin.  Toinen erä päättyi 3-3 tasatilanteeseen.

Pelin kuumista tunteista kertoo se, että ottelussa jaettiin kaiken kaikkiaan 74 jäähyminuuttia.  Kolmannen erän loppupuolella hankitut turhat isot rangaistukset olivat liikaa alivoimaa hyvin pelanneelle kotijoukkueelle ja näin Kärpät ratkaisivat ottelun hyväkseen jatkoajalla lukemin 3-4.

Ottelun tulosseurannan ja tilastot voit tarkastaa SM-liigan kotisivuilta.  Tunnelmia sekä pelitapahtumia videolta kannattaa käydä vilkaisemassa Savon Sanomien sivuilla, ja ottelukohtaisia pelikuvia puolestaan on mahdollista ihailla täällä.

KalPa tarvitsee "ylimääräistä kenttäpelaajaa" eli kannustavaa kotiyleisöä myös tiistaina 27.11. klo 18:30 pelattavassa KalPa-HPK ottelussa Trust Kapital Areenalla.  Varaathan parhaat paikat ajoissa täältä!