Huikea menestys saa jatkoa, KalPalta uusi kalenteri!

Syksyllä 2011 myyntiin tullut Kilpisoturit 2012 -vuosikalenteri oli huikea menestys. Kalenterin rohkeat, mutta tyylikkäät kuvat tarjosivat lisäarvoa myös medialle ja huomio oli suurta. 3000 kappaleen painos myytiin loppuun, ja kysyntää olisi ollut enemmänkin.

Uuden kalenterin teema on kunnianhimoinen, eri aikakausien soturit. Kalenterista löytyvät muun muassa KalPa-ikoni Sami Kapanen, superlupaus Artturi Lehkonen sekä uudet fyysiset pelimiehet Pauli Levokari, Janne Kolehmainen ja Antti Halonen.

 - Emme halunneet tyytyä ja varmistella, vaan kalenteria on uudistettu heti menestyksen jälkeen. Tulos näkyy jo tästä maistiaiskuvasta, kuvat tulevat olemaan nyt vielä pidemmälle vietyjä ja suorastaan loisteliaita, kertoo KalPalta Jarkko Huttunen.

 - KalPa ja sen pelaajat haluavat laittaa itseään likoon ja antaa enemmän kuin mihin suomalaisilta urheiluseuroilta on totuttu. Olemme hyvin ylpeitä pelaajistamme, joiden kanssa on hieno tehdä muista erottuvia projekteja. Malttakaa vielä reilu kuukausi, tulette näkemään upeita kuvia!

Kilpisoturit 2013 -vuosikalenteri tulee myyntiin loka-marraskuun vaihteessa. Juuri kuvatun kalenterin taustalla on samat savolaiset tekijät kuin viime vuoden menestyskalenterissa. Kalenterin on kuvannut Alias Studioiden palkittu valokuvaaja Sami Tirkkonen ja pelaajat on maskeeranut Carita Ahonen. Kalenterin painaa Kuopiossa Offsetpaino Tuovinen.

Kilpisoturit 2013 -vuosikalenterin ilmestymispäivä on perjantai 2.11. kello 7.



Kalenterissa on herkkyyttä ja kovuutta. Kovuutta esittelevät gladiaattoreina pelaajat
Mikko Kukkonen ja Sami Kapanen sekä joukkueen hieroja Paul Davies.