European Trophy: HC Sparta Praha vei pisteet ensimmäisestä ET-ottelusta

(1-0,0-2, 0-3)

KalPa aloitti European Trophy -turnauksensa perjantaina HC Sparta Prahaa vastaan Trust Kapital Areenalla. Ottelun ensimmäinen erä oli KalPan selkää hallintaa KalPan pelatessa erittäin pirteästi ja rohkeasti. KalPan hallinta tuotti tulosta ja Janne Kolehmainen iski ottelun komean avausmaalin kellon näyttäessä 4:39. Maali oli Kolehmaiselle ensimmäinen KalPa-paidassa.

Kakkoserässä vieraat pääsivät niskan päälle ja HC Sparta Praha iski kaksi maalia Juha Toivosen selän taakse. HC Sparta Prahan tasoitusmaali syntyi ajassa 21:24 Jaroslav Hlinkan iskiessä kiekon häkkiin ja Ari Vallin iski vieraat hetkeä myöhemmin johtoon . KalPalla oli toisessa erässä useita hyviä paikkoja mukaan lukien Sakari Salmisen hieno läpiajo, mutta viimeistely jäi uupumaan eikä maaleja syntynyt.

Kolmoserä jatkui edelleen vieraiden painostuksessa ja HC Sparta Praha upotti kiekon Toivosen vartioimaan maaliin kolmesti. Ottelun loppulukemat 1-5 ja pisteet lähtivät vieraiden mukana.