European Trophy: Haastattelussa Adam Masuhr!

Euroopan kovin jääkiekon seurajoukkueturnaus European Trophy tulee taas! Vuosi sitten ET hurmasi Savossa ja KalPan neljän kotiottelun yleisökeskiarvo, yli 3300 oli kaikista turnauksen 24 joukkueesta peräti viidenneksi korkein. Tervetuloa viihtymään Trust Kapital Areenalle!

Tietoa lipuista European Trophy kotiotteluihin täällä.


Adam Masuhrista European Trophy on värikäs lisämauste niin pelaajille kuin yleisölle!

– European Trophy on hieno turnaus, ja voin koko joukkueen puolesta sanoa, että jokainen pelaaja on innoissaan päästessään pelaamaan näitä otteluita. ET-ottelut ovat erilaisia kuin muut ottelut, mikä jo takaa sen, että joukkue on todella motivoitunut antamaan kaikkensa. Ketään vastaan ei voi pelata löysästi, toteaa Adam Masuhr.

Masuhr pääsee pelaamaan nyt toista ET-turnaustaan. Myös ruotsalaispuolustajan mukaan Keski-Eurooppaan tehty peliviikonloppu on viime kauden turnauksen muistoista se paras juuri huikean tunnelmansa ja jännityksen takia.

– Siinä on oma extralatauksensa, kun vastustajat ja pelipaikka ovat tietyllä tavalla tuntemattomia. Jos illalla olisi kotiottelu esimerkiksi SaiPaa vastaan, jokainen pelaaja tietäisi mitä olisi odotettavissa. Euroopan joukkueita vastaan lähdettäessä on puolestaan aivan erilainen jännitys ilmassa, kun kukaan ei etukäteen tiedäkään mitä tuleman pitää. Siksi näistä ET-otteluista pääsee todella nauttimaan!

KalPalla on lokakuussa ohjelmassaan vielä yksi ET-ottelumatka Ruotsiin, ja mahdollinen lopputurnaus pelataan joulutauon aikana Keski-Euroopassa. ET-turnauksen takia ottelukalenteri tietysti tiukentuu entisestään, mutta Masuhrin mukaan joukkue kuitenkin haluaa paikata viimevuotisen karsiutumisensa lopputurnauksesta.

– Siitäkin huolimatta, että SM-liigassa pelataan 60 runkosarjaottelua ja ET-otteluiden sijoittaminen niiden rinnalle on aikataulullisesti haastavaa, turnaus on värikäs lisämauste niin pelaajille kuin yleisölle. ET-otteluiden ja SM-liigaohjelman sulauttaminen paremmin yhteen on asia, jota voisi tulevaisuudessa vielä pohtia, mutta kuitenkin koko ET-turnaus on erityinen kokemus, josta varmasti jokainen haluaa saada mahdollisimman paljon irti.


KalPan European Trophy -otteluohjelma:

Pe 17.8.2012 klo 18.30 KalPa - HC Sparta Praha
Su 19.8.2012 klo 17.00 KalPa - Pirati Chomutov

Pe 24.8.2012 klo 19.15 UPC Vienna Capitals - KalPa  
Su 26.8.2012 klo 18.00 HC Slovan Bratislava - KalPa 
To 30.8.2012 klo 18.30 JYP - KalPa  
Pe  31.8.2012 klo 18.30 KalPa - JYP  
To 6.9.2012 klo 18.30 KalPa - HV71  

Ma 22.10.2012 klo 19.00 Linköpings HC - KalPa