A-nuorten valmistautuminen kauteen hyvässä vauhdissa

KalPan A-nuorten valmistautuminen kauden koitoksiin on hyvässä vauhdissa. Joukkue on harjoitellut ja pelannut tiiviiseen tahtiin heinäkuun lopusta saakka - tähän mennessä jo seitsemän harjoitusottelua - joten tahti on ollut kova.

"Peli on se ykkösjuttu ja pelipäivänä haluamme olla parhaimmillamme. Sarja on intensiivinen ja nyt on valmistauduttu siihen", toteaa päävalmentaja Anssi Laine. ”Pelit ovat sujuneet vaihtelevasti. Välillä on pelattu kurinalaisesti ja työteliäästi, ja silloin on tullut tulosta. Jos tekemisen taso on tippunut, niin vastustaja on päässyt heti niskan päälle. Nuorille maksimin puristaminen ulos joka ilta vaatii oppimista ja sitä pelit ovat meille tarjonneet."

Viikonloppuna edessä uusia vastustajia

Tulevana viikonloppuna A-nuoret matkaavat Ouluun, jossa vastaan asettuu joukkueita länsinaapurista: lauantaina 18.8. on vuorossa KalPa vs. Skellefteå ja sunnuntaina 19.8. KalPa vs. Luleå.

"On hienoa pelata ulkomaalaisia joukkueita vastaan. Ruotsin juniorityö on viime vuosina ollut vakuuttavaa. He ovat ajaneet junioreissa läpi suoraviivaisempaa ja erittäin fyysistä linjaa, joten kova vastus on edessä. Maaotteluhenkisesti näihin peleihin lähdetään. Odotan joka jätkältä hurjaa yritystä ja taistelua, senttiäkään ei kaukalossa ilmaiseksi anneta!"