Yritysmyynti ylsi tavoitteisiin, kausikorttimyynti lähellä tavoitetta

Kallaveden rannalle on rakennettu kaikkien aikojen paras KalPa ja pelaajabudjetti on kasvatettu ennätyslukemiin, 2,45 miljoonaan euroon. KalPa on nimekäs huipputuote.

Valtakunnallisestikin nimivahva joukkue tarvitsee luonnollisesti taakseen laajan tuen niin liike-elämältä kuin yksityisiltä ihmisiltä. Kun SM-liigakauden alkuun on aikaa yksi viikko, on yritysmyynti yltänyt tavoitteeseensa ja kausikorttimyyntiin odotetaan loppukiriä.


"Nyt jännitetään menestystä ja suuren yleisön sitoutumista"

Myyntiryhmällä on ollut keskeinen rooli pelaajabudjetin kasvattamissa. Yritysmyynti on yltänyt uusiin, koviin tavoitteisiin ja näkyvyyseurojen määrä on noussut viime kaudesta lähes 200 000 euroa. Yksittäisiä paikkoja on vielä jäljellä ja myyntiryhmä jatkaa työtä.

 - Tällä myyntikaudella painopiste on ollut entistä vahvemmin maakunnassa ja työ on tuottanut kovaa tulosta. Moilasen ja Dimexin lisäksi aiemmin julkistamamme maakunnan yritykset ovat yhdessä KalPalle korvaamattoman tärkeitä, kiittää myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen.

 - Sydämellinen kiitos koko organisaatiolta myös Kuopion talousalueelle, joka on ollut jo vuosia vahvasti KalPan takana. Nyt kun maakuntakin seisoo takanamme uudella tavalla, se näkyy heti, hemmottelemme yleisöä muun muassa Jukka Hentusella ja Sami Kapasella.

 - Kun savolainen liike-elämä on hienosti mukana, nyt jännitetään joukkueen menestystä ja suuren yleisön sitoutumista. Alkamassa on KalPalle kaikkien mahdollisuuksien kausi.


"Odotamme näkyvyyden kasvamista yhteistyössä KalPan kanssa"

Moilas Oy Pieksämäen maakunnasta, Naarajärveltä on valtakunnallisesti toimiva leipomo ja perinteikäs perheyritys on alallaan yksi Suomen suurimpia sekä monipuolisimpia.

Yhteistyö näkyy myös palvelun monipuolistumisena Niiralan Montussa ja savolaisyleisölle on tarjolla Moilasen tuorepizzaa, mistä odotetaan ottelutapahtumiin menestystuotetta.

 - Jääkiekko on urheilulaji Savossa, jota seurataan laajalti ja meidän tuotteet ovat varmasti monen katsojan käytössä jo ennestään. Aikaisemmin Curt Lindström laittoi cocktailpiirakoita uuniin, sanoi den glider in ja siitä alkoi sen tuotteen nousu menestystuotteeksi. Meillä on jääkiekosta hyviä kokemuksia, taustoittaa Moilas Oy:n toimitusjohtaja Tomi Hyttinen.

 - Savolaisista urheiluseuroista KalPa on se menestyvin ja näkyvin. Odotamme Savossa näkyvyyden kasvamista yhteistyössä KalPan kanssa. Meidän tuotteita tulee myyntiin Niiralan Monttuun, tarjoamme yhdessä KalPan kanssa yleisölle uutuutena tuorepizzaa.


"Kiinnostuimme poikkeuksellisen laajasta kumppaniverkostosta"

Leppävirtalainen Dimex Oy on Suomen johtavia työasuvalmistajia. Valtakunnallisesti toimiva yritys hakee KalPan kautta itselleen uudenlaista näkyvyyttä ympäri Suomea.

 - Kiinnostuimme yhteistyöstä KalPan kanssa saatuamme tietää poikkeuksellisen suuresta savolaisesta kumppaniverkostosta. Yhteistyöltä haluamme selkeästi mitattavia, kaupallisia tuloksia joko kauppojen, tulevaisuuden potentiaalin tai yritysnäkyvyyden kautta, kertoo Dimex Oy:n markkinointijohtaja Petteri Tirkkonen.

 - Onhan jääkiekko selkeästi Suomen sponsoroiduin ja seuratuin joukkueurheilulaji, joten sitä seurataan varsin laajalti myös asiakkaidemme keskuudessa.

 - Toki haluamme nähdä myös naatittavaa savolaista jääkiekkoa ja mikäs siinä jos vielä menestystäkin tulee!


Antti Airaksinen on Kuopion vuoden yrittäjä

Kuopion Yrittäjät ja Nordea Pankki palkitsivat tiistaina 6. syyskuuta KalPan pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, Kuljetusliike Antti Airaksinen Oy:n Kuopion vuoden 2011 yrittäjänä.

KalPa Hockey Oy onnittelee yhteistyökumppaniaan!


Kausikortti kannattaa hankkia ennen irtolipunmyynnin alkua

Kausikortteja SM-liigakaudelle 2011-2012 on mennyt nyt 1730 kappaletta. Ennen keskiviikkona 14.9. alkavaa irtolipunmyyntiä määrän odotetaan ylittävän 1800 korttia.

 - Kausikorttimyynti on hyvässä vauhdissa ja olemme jo lähellä tavoitetta. Odotamme vielä viimeistä myyntipiikkiä ennen kauden alkua ja siksi palvelemme alkuviikosta pidennetyin aukioloajoin, kertoo KalPalta toimistoassistentti Tiia Tanskanen.

 - Nyt kannattaa hankkia kausikortti ehdottomasti ennen kuin irtolipunmyynti keskiviikkona 14.9. kello 7 alkaa. Kausipaikkoja voi hankkia myös kauden alettua, mutta silloin paikkavaihtoehtoja on jäljellä huomattavasti vähemmän.


KalPan toimiston aukioloajat:

 - To 8.9. klo 9-16
 - Pe 9.9. klo 9-16
 - Ma 12.9. klo 8-17
 - Ti 13.9. klo 8-17