Sinut on haastettu!

KalPan katsojakeskiarvo kotiotteluissa on ollut tällä kaudella 4127. Niiralan Montun kapasiteetti on kuitenkin 5004 katsojaa, joten halliin mahtuu katsojia ja tunnelmaa. KalPa on tälläkin hetkellä sarjajohdossa ja joukkue pelaa upeaa kiekkokautta. Haastamme kaikki mukaan, sillä Niiralan Monttu halutaan saada täyteen - kaikissa KalPan kotiotteluissa.




KalPa-Ässät -ottelussa 4.2. haasteen ottivat vastaan muun muassa ylläolevat KalPa-kannattajat. Nyt Sinut on haastettu! On sinun vuorosi toimia: jaa tietoa haastekampanjasta muillekin, haasta eteenpäin kavereitasi, perhettäsi ja työkavereitasi. Ennen kaikkea tule Niiralan Monttuun katsomaan KalPan otteluita ja osallistu KalPa-huumaan!



Haastetta voit välittää eteenpäin lisäämällä Facebook-profiilikuvaasi KalPan "Sinut on haastettu!" -badgen sekä jakamalla oheista videota eteenpäin. Videolla haasteen esittävät KalPan kultakypärä Matti Kuparinen sekä maalivahti Mikko Koskinen. "Halli täyteen!" toivoo videon lopussa myös fläppitaulunsa maahan heittävä KalPan päävalmentaja Tuomas Tuokkola.
 

KalPan helmikuun kotiottelut
 

To 23.2. klo 18.30 KalPa - TPS

Liput kaikkiin otteluihin ennakkoon Sport Cafe Pelimiehestä, Kotipizza Petoselta sekä Lippupalvelun myyntipisteistä ja nettimyynnistä.