Raumalla vastuuta sai neljä 1990-luvulla syntynyttä lupausta, joista yksi ratkaisi ottelun.

Loistavaa syksyä pelaavan KalPan päävalmentaja Tuomas Tuokkola sekä valmennuksen täydentävät Jari Laukkanen ja Ari-Pekka Siekkinen ansaitsevat hatunnoston menestyksen lisäksi myös samalla jo tulevaisuuden rakentamisesta. Kun SM-liigajoukkueen pelaajia on loukkaantunut, Nuorten SM-liigassa pelanneille lupaukselle on annettu mahdollisuus, sen sijaan että Savoon olisi yritetty värvätä pika-apuja ulkopuolelta.

Tiistaina Raumalla KalPalta oli sairastuvalla vakiokokoonpanosta yksi puolustaja ja kolme hyökkääjää. Kokoonpanoon oli nostettu 1990-luvulla syntynyt kolmikko, puolustaja Simo-Pekka Riikola (19) sekä hyökkääjät Toni Kallela (18) ja Henri Ikonen (17). Heistä Riikola esiintyi SM-liigassa jo viime kaudella, mutta Kallela ja Ikonen ovat molemmat tulokkaita. Riikolalle ottelu oli tällä kaudella yhdeksäs, Kallelalle kolmas sekä Ikoselle kuudes.

Nuoret miehet eivät tyytyneet vain taistelemaan, vaan olivat ratkaisemassa ottelua. Ikoselle syöttöpiste KalPan avausmaaliin oli uran ensimmäinen SM-liigassa. Neljäs 1990-luvun kasvatti, Iiro Pakarinen (20) pelaa edustusjoukkueessa nyt kolmatta kauttaan ja ratkaisi 2-3 voittoon päättyneen ottelun KalPalle kahdella komealla maalillaan.