Odotettu 2012 Kilpisoturit -kalenteri tulee myyntiin perjantaina 14.10. klo 7.00.

2012 Kilpisoturit -kalenterin kysyntä on ollut kovaa ja ensimmäisenä julkaistu KalPa-kasvatti Teemu Hartikaisen suihkukuva nousi heti legendaariseksi otokseksi. Ja lisää on tulossa...



Poikakalenteripuolen mustavalkoista tyylikkyyttä. Suihkussa KalPa-kasvatti Teemu Hartikainen.

Kalenteri tulee myyntiin perjantaina 14.10. ja ensimmäisenä myyntipisteenä aukeaa Pelimies, kello 7.00. Kalpashop.fi:stä kalenteri on tilattavissa kello 7.00 lähtien. Kaikki myyntipisteet julkistetaan KalPan sivuilla maanantaina 10.10. A3-kokoisen kalenterin myyntihinta on 22 euroa.

Myyntipisteiden kertomisen yhteydessä KalPa julkistaa, naisten pyynnöstä, savolaisnaisten sydämet sulattaneen jenkkipakki Ryan Lannonin paidattoman kuvan. Olkaa hyvä, naiset!


Kalenteri tarjoaa silmänruokaa sekä pelitilanteita

Kalenteri on kaksipuoleinen vuosikalenteri ja se tarjoaa silmänruokaa naisille sekä pelitilanteita miehille. Kalenterissa esiintyy KalPa-pelaajien lisäksi kolme vierailevaa tähteä.


Pelikuvapuolen tummaa tyylikkyyttä. Kuvassa KalPan tähtimaalivahti Ari Ahonen.


Kalenterin taustalla vahvaa savolaista osaamista

Valokuvat on ottanut kuopiolaisen Alias Studiot Oy:n palkittu valokuvaaja Sami Tirkkonen ja pelaajat stailasi kuopiolainen Carita Ahonen. Kalenterin painaa kuopiolainen Offsetpaino L. Tuovinen Ky.


Arkisto:
KalPan odotettu kalenteri ilmestyy perjantaina 14.10. [12.9.2011] täällä.

KalPa-pelaajien kalenteri sai erittäin laajan mediahuomion [1.6.2011] täällä.

KalPa-pelaajat poseeraavat rohkeasti kalenterissa [1.6.2011] täällä.