Näe Elitserienin ensi kauden kovin puolustus Niiralassa tiistaina!

KalPa avasi European Trophyn kolmen ottelun pisteputkella, yhteensä viidellä pisteellä ja pelillisesti harvinaisen valmiilla pelillä ajankohtaan nähden. Neljäs ottelu äärimmäisen kovaa tsekkiläistä HC Plzen 1929:ää vastaan toi ensimmäisen varsinaisen peliajan tappion.

Tuossa ottelussa KalPa ei päässyt omalle tasolleen ja seuraavassa esiintymisessä oman yleisön edessä Niiralan Montun isännät tulevat varmuudella olemaan parempia. Tuo ottelu nähdään Niiralassa nyt tiistaina ja vastustaja on ruotsalainen, maineikas Djurgårdens IF.

DIF on kaikkien aikojen kovimpia seurajoukkueita Niiralan Montussa, joten tiistaina todellakin kannattaa saapua lehtereille! Kauttaaltaan kovan joukkueen kruunun jalokivi on puolustus. Sieltä löytyy kuusi NHL-varausta, kolme entistä NHL-pelaajaa, kolme entistä SM-liigapelaajaa ja kolme yli 30 pistettä kaudessa Elitserienissä tykittänyttä pelaajaa. Parempaa saa hakea!

Voitto tiistaina ja jättipaukku kytee edelleen, KalPa jatkaa taistelua kohti kahdeksan parhaan joukkueen Red Bull Salute -turnausta joulukuussa. Vastustaja on Euroopan ehdotonta eliittiä ja hyvin mahdollisesti seuraava Ruotsin mestari. Mutta, omalla pelityylillä ja kahta edellistä kotiottelua paremmalla viimeistelyllä KalPalla on kaikki mahdollisuudet kaataa jopa Djurgårdens IF!

Esittelyssä Djurgårdens IF täällä.

European Trophy: KalPa-Djurgårdens IF Niiralan Montussa tiistaina 23.8. klo 18.30.