Mitä kuuluu Ryan Lannonille?



Mitä sinulle kuuluu?


- Kävin leikkauksessa viime viikon alussa ja jalka on lähtenyt toipumaan hyvin. Tarvitsen kävelemiseen enää yhtä keppiä ja joka päivä on parempi olo.

Millainen toipumisennusteesi on?

- Toipumisennuste on kuusi kuukautta. Fysikaalinen valmennus minulla alkaa jo tiistaina eli pääsemme aloittamaan kuntoutuksen nopeasti. Olen todella optimistinen paranemisen suhteen ja jos hyvin käy, on mahdollista, että olen kunnossa neljän-viiden kuukauden sisään. Kun saamme treenattua voimaa takaisin, pääsen aloittamaan myös kiekolliset treenit, mutta siihen menee vielä aikaa.

Onko sinulla tarkoituksena tulla katsomaan KalPan playoff-otteluita?

- Ehdottomasti! Minulla on vahva luotto, että KalPa pääsee finaaleihin asti tänä vuonna. Ja sitten juhlitaan Suomen mestaruutta!

Miltä näyttävät ensi kauden suunnitelmat?

- Minulla ei ole sopimusta tällä hetkellä minkään seuran kanssa. Olen avoin kaikille mahdollisuuksille ja tiedän, etten voi olla tässä tilanteessa kovin nirso. Olisi tietenkin todella hienoa jatkaa KalPassa myös ensi kaudella, sillä täällä on todella hyvä pelata.

Miten viihdyit Kuopiossa? Pääsitkö maistamaan kuopiolaisia perinneruokia?

- Päädyin alunperin tulemaan KalPaan, koska pelaaminen ei ollut enää hauskaa Amerikassa. Täällä olen saanut pelaamisen innon takaisin ja olen nauttinut ajastani todella paljon. Pelaaminen KalPassa auttoi myös uraani eteenpäin. Kuopio on ollut myös erinomainen paikka asua ja kaupunkilaisten tuki on upeaa.
- Perinneruokia en ole uskaltanut maistaa, mutta kalaa on tullut syötyä aika paljon.

Millaiset terveiset haluat lähettää KalPa-kannattajille?

- KalPa-kannattajat ovat olleet todella upeita! Olen saanut kirjeitä ja sähköposteja, joissa toivotellaan pikaista parenemista. Täällä todella välitetään pelaajista ja haluankin kiittää kaikkia KalPa-kannattajia!