Mies, joka palautti KalPan Suomi-kiekon huipulle: Pekka Virta. Niiralassa nyt lauantaina!

On aika ottaa hattu pois päästä. SM-liigassa viisi kautta, runkosarjassa 281 ottelua ja 109 voittoa. Pudotuspeleissä kolme kevättä, 32 ottelua, 15 voittoa - ja SM-pronssi. On aika kumartaa.

Pekka Virta käveli usein Kallaveden päällä, joskin talvella. Kun katsoo KalPan seurahistoriaa, "Peksi" käveli vetten päällä. Turkulainen on varsinainen peliaika huomioiden Juha Junnon jälkeen KalPan kaikkien aikojen toiseksi voitokkain päävalmentaja SM-liigan runkosarjassa. Kun kaikki voitot lasketaan, on Virta voittanut eniten. Virta palautti voittamisen kulttuurin KalPaan.

Pudotuspeleissä hän on voittanut KalPassa eniten otteluita. Kolmeen peräkkäiseen playoff-kevääseen ja kahteen peräkkäiseen välieräpaikkaan on yltänyt Virtaa ennen vain Junno.

Lisäksi Virta loi KalPalle pelillisen identiteetin, savolaisten pelaajien parhaita puolia korostavan pelitavan. Pelitavan, josta KalPan erottaisi jäällä ilman pelipaitaa. Voiko sen paremmin sanoa?

Kiitos Pekka Virta vuosista, voitoista ja muistoista. Tervetuloa lauantaina sen toisen vaihtoaition penkin taakse. Ja niin kuin meillä Savon sydämessä sanotaan, rajallisesti onnea otteluun...

Tuomas Tuokkola on aloittanut KalPan päävalmentajana ennätyksellisen hyvin. Nyt he ovat ensimmäisen kerran vastakkain SM-liigassa. Tuokkola ja Virta. Tätä on odotettu! Tule ja näe!

KalPa-TPS lauantaina 15.10. klo 18.30. Oktoberfest [K-18] Monttu Pubissa klo 16.30-18.30.