Matti Kuparinen nousi SM-liigan pistepörssin kärkeen, top 6:ssa kolme KalPa-pelaajaa!

Joukkueen menestys näkyy myös yksilöiden tilastoissa. Vanha totuus pitää paikkansa myös KalPan syyskauden lennossa. Kun SM-liigan runkosarjaa on pelattu noin kolmannes, KalPa on sarjataulukon kärjessä ja sen pelaajat ovat korkeilla lähes kaikissa henkilökohtaisissa tilastoissa.

Seuratuin ja arvostetuin henkilökohtainen tilasto, pistepörssi on KalPan ykkösketjun hallintaa. Top 6:ssa on yksi Ässä-pelaaja, kaksi HIFK-pelaajaa sekä koko KalPan ykkösketju. Matti Kuparinen on pistepörssin kärki, Tuomas Kiiskinen neljäs ja Sakari Salminen kuudes.

Maalipörssissä Salminen on neljäs ja syöttöpörssissä Kuparinen toinen. Plusmiinus -tilastossa Kiiskinen on neljäs ja Kuparinen viides.

Rangaistuksissa, peliajoissa sekä puolustajien henkilökohtaisissa tilastoissa Savon ylpeyden pelaajia ei korkealta löydy.

Maalivahtitilastot ovat sen sijaan Ari Ahosen juhlaa. Ahonen on jaettu ykkönen voitoissa ja ykkönen voittoprosentissa, torjuntaprosentissa sekä päästettyjen maalien keskiarvossa. Nollapeleissä sijoitus on jaettu viides.

SM-liigan sarjataulukko täällä.

SM-liigan tilastot täällä.