Lahtelaiset parempia kaukalossa.

Pelicans-KalPa 4-0 (1-0, 2-0, 1-0) Tilastot täällä.

Pelicans todisti Lahdessa, miksi joukkue on sarjassa niinkin korkealla kuin kolmantena. Vajaamiehisenä pelannut Pelicans sai otteluun toivomansa alun ja nopean johtomaalin, minkä jälkeen isännät esittivät hyvää puolustuspeliä sekä erinomaista hyökkäyspeliä. Ottelun paras pelaaja oli Pelicans-vahti Jere Myllyniemi, 22 torjuntaa ja nollapeli, mukaanlukien muutama maailmanluokan venytys.

KalPa-joukkueesta voi nostaa esiin yhden pelaajan, maalivahti Juha Toivosen. Mies pelasi erittäin hyvän ottelun ja 32 torjunnan joukossa oli myös Toivosella hyvin näyttäviä venytyksiä. Ilman Toivosen hyvää iltaa KalPa olisi voinut saada selkäsaunan, etenkin kun toisessa päässä kaukaloa se viimeinen terävyys ei löytynyt.

Lahteen kannattajayhteisö Mustan Verkoston järjestämän vuotuisen Suuren Savolaisen Kokoontumisen myötä saapuneet yli 300 KalPa-kannattajaa näkivät lukemista huolimatta taistelevan ja yritteliään KalPan. Vieraiden yritys laantui vasta vajaat neljä minuuttia ennen päätöserän loppua syntyneen illan neljännen maalin myötä. Siinä missä lahtelaiset olivat parempia kaukalossa, oli ero vastaava katsomossa. Kiitos, sadat äänekkäät ja värikkäät savolaiset!


Seuraavat kotiottelut:
- Ke 7.12. klo 18.30 KalPa-Blues

- La 10.12. klo 17.00 KalPa-Pelicans
- To 29.12. klo 18.30 KalPa-Ilves