KYS:n lasten veri- ja syöpätautien osastolle 19 585,90 euron lahjashekki!



Sunnuntaina 4.3. järjestettiin Niiralan Montussa Kiekon Takana On Nainen -hyväntekeväisyystapahtuma, jossa KalPan pelaajien puolisot haastoivat edustusjoukkueen jääkiekko-otteluun. Tapahtuma oli menestys ja paikalla oli lähes kaksi tuhatta katsojaa todistamassa kuinka naisten joukkue Team Pinkki voitti miehet kaukalossa maalein 11-3. Tapahtumassa järjestettiin lipaskeräys, arpajaiset sekä huutokauppa, joiden tuotto lahjoitettiin Lastenklinikoiden Kummit ry:n kautta paikallisesti KYS:n lasten veri- ja syöpätautien osastolle.

Tämän lisäksi pelaajien puolisot soittivat KalPan yhteistyökumppaniyrityksiä sekä muita yrityksiä ja yhteisöjä läpi ja haastoivat heidät keräykseen. Yrityksiltä ja yhteisöiltä saatu lahjoituspotti oli myös melkoinen. Kokonaisuudessaan tapahtuma tuotti rahaa hyväntekeväisyyteen KYS:n lasten veri- ja syöpätautien osastolle huimat 19 585,90 euroa. Tämä lahjashekki ojennettiin tiistaina 13.3. KalPa-SaiPa-ottelussa KYS:n edustajille. Myöhemmin KalPa-pelaajat ja puolisot vievät vielä KYS:n lastenklinikalle keräyksessä saadut lelulahjoitukset.

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille sekä hyväntekeväisyyteen lahjoittaneille! Erityiskiitos KalPa-pelaajien puolisoille, tapahtuman pääyhteistyökumppani YIT:lle sekä Lastenklinikoiden Kummit ry:lle!

Täältä voit katsoa YouTube-videokoosteen Kiekon Takana On Nainen -tapahtumasta. Täältä voit katsoa jo aiemmin julkaistun kuvaraportin tapahtumasta. Täältä näet kaikki keräykseen lahjoittaneet yritykset ja yhteisöt.