Kilpisoturi Ryan Glenn esittäytyy.



Kaksi vuotta Suomessa asunut 31-vuotias kanadalainen puolustaja Ryan Glenn saapui KalPaan tammikuussa täydentämään joukkueen pakkivajetta. Glenn on pelannut Suomessa aikaisemmin Tampereen Ilveksessä, johon taitava puolustaja saapui Ruotsin Elitserienistä Södertäljen joukkueesta.

Millaiseksi pelaajaksi luonnehtisit itseäsi? Mitkä ovat vahvuuksiasi?

- Olen pelaajana fyysinen ja vahva. Lisäksi olen pakiksi myös suhteellisen kookas sekä hyvä ja nopea luistelemaan.

Löytyykö heikkouksia?

- Kokonaisuuttahan voi aina parantaa.

Miten päädyit tulemaan KalPaan? Oliko sinulla muita vaihtoehtoja?

- Oli minulla pari muutakin vaihtoehtoa. Tiesin kuitenkin, että KalPan joukkue todella haluaa minut, mikä vaikutti valintaani. KalPa on myös pelannut tällä kaudella erinomaisesti ja näin ollen joukkueella on erinomaiset mahdollisuudet päästä pitkälle.  

Miten olet sopeutunut KalPaan?

- Olen sopeutunut KalPan joukkueeseen hyvin ja olen kaverustunut nopeasti muiden pelaajien kanssa. Joukkueen pelitapa sopii hyvin minun omaan pelitapaani, mikä helpottikin joukkueeseen liittymistä.

Tunsitko joitakin KalPan pelaajia entuudestaan?

- Tunsin kaimani Ryan Lannonin, sillä pelasimme Amerikassa samassa joukkueessa. Kaiken kaikkiaan joukkueen pojat ovat olleet todella mukavia ja vastaanottavia.

Mikä KalPassa on positiivisessa mielessä erilaista kuin aikaisemmissa seuroissa, joissa olet pelannut?

- Joukkueesta löytyy runsaasti taitoa ja osaamista. KalPa onkin yksi taitavimmista joukkueista, jossa olen koskaan pelannut. KalPa toimii myös organisaatiotasolla erinomaisesti.

Mitä pidät Kuopiosta ja Suomesta? Sujuuko suomen kieli?

- Ihmiset Suomessa ovat todella mukavia ja ystävällisiä. Sää ei kyllä ole mieleeni, sillä täällä on todella kylmä. Itse Kuopion kaupunkiin en ole ehtinyt tutustua juurikaan.

- Suomen kieli ei kyllä minulta vielä suju. Te suomalaiset puhutte todella nopeasti ja kielenne tuntuu todella haastavalta.

Unelma jääkiekossa?

- Nuorempana haaveilin paljon NHL:stä. Nykyään unelmanani on kehittyä koko ajan pelaajana ja saavuttaa näin paras mahdollinen osaaminen.

Millaista kannustusta Niiralan Montussa on?

- KalPa-kannattajat hurraavat kovaa ja ääntä lähtee!