Kiiskinen-Kuparinen-Salminen ketju riehui Jyväskylässä, JYP nurin 1-4.

JYP-KalPa 1-4 (1-0, 0-3, 0-1) Tilastot täällä.

Ennen ottelua Tuomas Kiiskiseltä kysyttiin tv-haastattelussa, päättyykö tänään KalPan ykkösketjun kahden ottelun maaliton putki, johon mies vastasi kyllä. Itse ottelussa "Niiralan Maltsev" niittasi kaksi maalia ja ykkösketjun Kiiskinen (2+0)-Matti Kuparinen (1+2)-Sakari Salminen (1+2) saldo oli komeat kahdeksan pistettä. Kuparisen maali ja Kiiskisen ensimmäinen syntyivät ylivoimalla, Kiiskisen toinen tyhjään maaliin ja Salmisen maali oli illan voittomaali.

KalPa paikkasi edellisen päivän Kärpät-kotiottelun hyvän alun ja avausmaalin jälkeen tappioksi kääntymisen komeasti heti Jyväskylässä, mikä on kovan joukkueen merkki. Esitys oli ehjä ja kaksi ylivoimamaalia käänsivät ottelun keltapaidoille. KalPan maalilla Ari Ahosen ohitti ainoastaan yksi kiekko, joten kun "Arskan" päästettyjen maalien keskiarvo oli ennen ottelua uskomaton 1,35, on se nyt vieläkin parempi. KalPalla on SM-liigasyksyn paras maalivahti.

Savolaisia oli Hippoksella jälleen runsaasti. Kiitos hyvästä kannustuksesta! Voitto oli savolaisille iso voitto myös joukkueiden välinen SM-liigahistoria huomioiden. KalPa on ollut JYPiä parempi runkosarjan keskinäisissä otteluissa viimeksi kaudella 1989-1990 ja nyt tuon sysimustan putken katkaiseminen on lähellä. Kauden viidestä keskinäisestä ottelusta on pelattu nyt kaksi ja voitot ovat KalPalle 2-0, pisteet 6-0 ja maalit 6-1. Seuraavat kaksi ottelua pelataan Savon sydämessä ja jyväskyläläisillä on jatkossa veitsi kurkulla. Murtuuko kirous heti tiistaina 29.11.?

KalPa taistelee kotiyleisönsä edessä jälleen tiistaina 25.10. Hyödynnä otteluisäntä Puustellin tarjous: istumapaikka seisomapaikan hinnalla! Kampanjaliput myy Pelimies. Tervetuloa!


Seuraavat kotiottelut:
- Ti 25.10. klo 18.30 KalPa-Ilves

- La 29.10. klo 17.00 KalPa-HPK
- Pe 4.11. klo 18.30 KalPa-Jokerit