KalPalle tärkeitä jatkosopimuksia: Adam Masuhr, Sakari Salminen ja Jyri Junnila.

SM-liigaa johtava KalPa rakentaa tulevaisuuttaan ja on solminut lisää tärkeitä jatkosopimuksia.

Viimeksi KalPa-organisaatioon ovat sitoutuneet pitkillä sopimuksilla puolustaja Adam Masuhr sekä hyökkääjät Sakari Salminen ja Jyri Junnila. Pelaajat tuovat joukkueeseen myös kätisyyttä, he kaikki laukovat oikealta puolelta.

Masuhr (28) johtaa KalPa-puolustusta kevyellä liikkeellä, hyvillä avauksilla ja lujalla laukauksellaan. Kausi on miehelle KalPassa kolmas ja tämän kauden pisteet 33 ottelusta ovat 5+5. Kevääseen 2013 ulottunut sopimus jatkuu nyt kevääseen 2015.

Salmisen (23) pelityyli on kuin KalPa yhdessä pelaajassa, nopea, taitava ja näyttävä. Toista kauttaan KalPaa edustava Salminen oli viime kaudella joukkueensa paras pistemies sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä. Tällä kaudella pisteet ovat 29 ottelusta 13+13. Sopimus ulottuu kevääseen 2014.

Junnila (27) palasi KalPaan viime kaudella ja kausi on hänelle KalPassa yhteensä neljäs. Junnilan taistelu, liike ja terävä laukaus ovat iso osa yhtä kuluvan SM-liigakauden parasta nelosketjua. Tämän kauden pisteet 16 ottelusta ovat 2+5. Sopimus kestää kevääseen 2015.

 - Adam Masuhr, Sakari Salminen ja Jyri Junnila ovat kaikki iso osa edustusjoukkueen selkärankaa sekä tällä että tulevilla kausilla, kertoo toimitusjohtaja Kimmo Kapanen.

 - KalPalla on pelaajien keskuudessa erinomainen maine organisaationa, joka hoitaa kaikki asiat viimeisen päälle. Se näkyy myös avainpelaajiemme sitoutumisena ja haluna pysyä Kuopiossa, mikä mahdollistaa pitkäjänteisen menestyksen tekemisen.