KalPa pirteä toisena päivänä peräkkäin, Ässät yhden voittolaukauksen verran parempi.

Ässät-KalPa 4-3 VL (1-2, 2-0, 0-1, 0-0, 1-0)  Tilastot täällä.

KalPa pelasi torstaina Porissa pirteän ja edellisen päivän kova taistelu Raumalla huomioiden erittäin hyvän ottelun. Pudotuspelien todennäköiseen avaukseen on KalPalla aikaa tasan kolme viikkoa ja länsirannikon tuplaotteluiden elkeet rauhoittavat ylivilkkaita sielujakin kuin koivuhalko.

KalPa-pelaajien usko itseensä ja toisiinsa ei ole horjunut ja kauden aikana kasvaneen itseluottamuksen voimin savolaisten pelillinen juna on nostettu porukalla jälleen raiteilleen.

Kalakukkojen ykkönen Isomäen illassa oli peräti 39 torjunnallaan vakuuttanut Mikko Koskinen. Kenttäpelaajista nyt oli Tuomas Kiiskisen vuoro olla tehokas, pisteet 1+2. Niin Kiiskinen kuin Sakari Salminen (1+1) rikkoivat 40 pisteen rajan ja ohittivat pistepörssissä lähes koko kauden kultaista kypärää kantaneen Matti Kuparisen. Kapellimestari Kuparinen saattaa palata kaukaloon lauantain kotiottelussa.

Kolmannen maalin iski Jasse Ikonen, jolle osuma oli kahteen otteluun jo kolmas. Kauden maalimäärä on neloskentässä lähes koko kauden taistelleella miehellä nyt komeasti yhdeksän, kun edellinen ennätys SM-liigasta on toissakaudelta, kaksi maalia.

Tammikuussa Porissa kontannut KalPa oli nyt kuin uudestisyntynyt joukkue, jätti itsestään pirteän kuvan ja kotiyleisö sai poistua hallista kahteen pisteeseen todella tyytyväisenä. Savolaisittain hyvän illan ainoaksi miinukseksi voi laskea voittolaukauskilpailun yritykset. Joukkuetta viikkoja kiertänyt sitkeä flunssa oli tarttunut nyt voittolaukauksiin, jotka olivat varsin nuhaisia, juuri päinvastoin kuin ilme ottelun aikana.

Lauantaina Niiralan Montussa nähdään AAA-luokan viihdettä. Silloin yhteen ottavat KalPa ja HIFK, joiden ero sarjassa on viisi pistettä. Edellisistä 12 ottelusta hesalaisista koostuvaa stadilaisjoukkuetta vastaan KalPa on vienyt shown peräti 10 kertaa. Tervetuloa viihtymään!


RUNKOSARJAN VIIMEISET KOTIOTTELUT:
- La 3.3. klo 17.00 KalPa-HIFK

- To 8.3. klo 18.30 KalPa-Blues
- Ti 13.3. klo 18.30 KalPa-SaiPa