KalPa palasi voittajaksi ja kasvatti sarjajohtoaan.

KalPa-Tappara 5-3 (1-0, 3-2, 1-1)

Tilastot täällä. Kuvat täällä. Savon Sanomien juttu ja videot ottelusta täällä.

Torstaina Helsingissä Jokerien vieraana KalPa otti ison askeleen kohti omaa pelillistä tasoa, mutta silloin tuloksena oli vielä tappio. Kova työ ja hyvä peli antoivat lisää itseluottamusta ja lauantaina Niiralan Montussa neljän ottelun tappioputki pamahti komeasti poikki.

Tuloksen perusteella voitto tuli niukasti, mutta pelillisesti KalPa oli kaukalossa selvästi edellä ja määräsi tahdin. Tappara osoitti hyvyytensä käyttämällä paikkansa kun KalPa siihen mahdollisuuksia tarjosi. Seuraava pelillinen tavoite Savon ylpeydelle on pelata hyvällä tasolla koko 60 minuuttia, se tarkoittaisi virheiden vähenemistä ja vastustajalle vielä vaikeampia iltapuhteita.

Kaikki viisi isäntien maalia jakaantuivat eri pelaajille. Osumista vastasivat alivoimalla Sami Kapanen, ylivoimalla Joonas Riekkinen, tasakentällisin Kalle Kerman ja Adam Masuhr sekä tyhjään maaliin ottelun ratkaissut Jukka Hentunen. Puolustaja Ryan Glenn jatkoi jälleen pisteputkeaan ja kanadalainen on yltänyt pisteille kaikissa neljässä KalPassa pelaamassaan ottelussa. Juha Toivonen pysäytti 15 laukausta ja torjui kauden 10:nnen voittonsa.

Ottelun yleisömäärä 4188 osoittaa, että yleisömäärät Savossa ovat kääntyneet kevään lähestyessä lupaavaan nousuun. Mutta mikä on seuraavan ottelun yleisömäärä? Torstaina Niiralan Monttuun saapuu TPS, päävalmentajanaan savolaisyleisölle hyvin tuttu Pekka Virta. Tervetuloa! SINUT ON HAASTETTU!


Seuraavat kotiottelut:
- To 23.2. klo 18.30 KalPa-TPS
- La 3.3. klo 17.00 KalPa-HIFK
- To 8.3. klo 18.30 KalPa-Blues