KalPa latoi toisessa erässä neljä kiekkoa HPK-maaliin ja jatkaa SM-liigan kärjessä.

KalPa-HPK 4-2 (0-1, 4-1, 0-0)

Tilastot täällä. Kuvat täällä. Savon Sanomien maalikooste ja kuvakooste ottelusta täällä.

KalPa jatkaa SM-liigan piikkipaikalla kun runkosarjaa on pelattu noin kolmannes. 18:nnen kierroksen ottelussa KalPa tiputti Niiralan Montussa HPK:n kyydistään ottelun toisessa erässä.

Kun Niiralan Montun isännät ovat saaneet ison vaihteen kotonaan silmään, on se ollut vastustajan menoa. Nyt toisessa erässä neljä maalia, Ilvestä vastaan avauserässä kolme maalia, Pelicansia vastaan avauserässä neljä maalia ja Tapparaa vastaan toisessa erässä kolme maalia. Noista tyrmäysiskuista ei ole yksik'ään vastustaja enää noussut pisteille.

Lähes 4200-päistä yleisöä huudattivat maaleillaan nyt Tuomas Kiiskinen, Matti Kuparinen, Tommi Miettinen ja Jukka Hentunen, Sakari Salmisen saldon ollessa kaksi maalisyöttöä. HPK ei missään nimessä antautunut helpolla, kuten ei pidäkään. Siitä kertoo muun muassa Ari Ahosen 30 torjuntaa, kun Mikko Tolvasen torjuntamäärä toisessa päässä oli 25 kiekkoa.

Seuraavalla SM-liigaviikolla KalPa tekee kierroksen länteen kohdaten tiistaina Lukon ja keskiviikkona Ässät. Viikko huipentuu Niiralan Montun perjantai-illassa kun vastassa on väripanos Jarkko Ruudun johdolla aina sytyttävä Jokerit ja takana savolainen yleisönpaljous.


Seuraavat kotiottelut:
- Pe 4.11. klo 18.30 KalPa-Jokerit

- La 19.11. klo 16.00 KalPa-Blues
- Pe 25.11. klo 18.30 KalPa-SaiPa