KalPa kiitää SM-liigan kärjessä, Sami Kapanen nousi jo maalipörssin kärkeen.

KalPa-HIFK 4-1 (1-0, 1-0, 2-1)

Tilastot täällä. Kuvat täällä. Savon Sanomien kooste ottelusta ja haastattelut täällä.

Mitä on KalPan kotivoitto HIFKistä, Niiralan Montun loistava tunnelma ja lopussa vieraiden pään pettäminen? Ihan normaalia. Niiralan saluunan sheriffi Sami Kapanen iski maalin sekä ensimmäisessä että toisessa erässä ja kun päätöserän lopulla Tuomas Kiiskinen naatiskeli rankkarista 3-0:aan, peli ratkesi. 3-1 kavennuksen jälkeen Kuopio tanssi ja soi jälleen kun Jyri Junnila sivalsi tyhjään maaliin 4-1.

Viäräleukojen supermonivedossa tulee tietää, montako kertaa Kallaveden reimariksikin Savossa kutsuttu Toni Söderholm ottelussa kierretään ja lentääkö lopussa ulos Söderholm itse vai Markus Kankaanperä. Oikeiden vastausten ollessa monta ja Kankaanperä, kerroin jäi pieneksi ja voitto-osuudeksi tuli vain yksi Olvin juoma. Huumoria se on savolainenkin huumori.

Viisi tahoa ansaitsee erityismaininnan alkukaudesta. Ari Ahonen, neljä ottelua ja vain kolme päästettyä maalia. Sami Kapanen, kolme ottelua, neljä osumaa ja maalipörssin jaettu ykköstila. Tuomas Tuokkola, neljän voiton aloitus päävalmentajana SM-liigassa. Neljäs taho on koko joukkue, joka sitoutuu, uhrautuu ja taistelee.

Viides on kotiyleisö. Kiitos loppuunmyydystä hallista. Kiitos loistavasta tunnelmasta. Olkaa hyvä ihan normaalista KalPa-HIFK ottelusta. Ja tervetuloa viihtymään uudestaan heti tiistaina 27.9., kun vastassa on Ässät!


Seuraavat kotiottelut:
- Ti 27.9. klo 18.30 KalPa-Ässät
- Ti 4.10. klo 18.30 KalPa-Pelicans
- Ke 12.10. klo 18.30 KalPa-Lukko