KalPa-Jokerit on loppuunmyyty. Yksittäisiä lippuja voi vapautua. Katso seuraavat kotiottelut!

KalPan yleisökeskiarvo on kasvanut viime kaudesta ensimmäisen 10 kotiottelun aikana lähes 200 katsojalla. HIFK-ottelu syyskuussa oli loppuunmyyty ja myös tuleva Jokerit-ottelu on loppuunmyyty. Niiralan Monttu myytiin loppuun nyt jo ottelua edeltävän päivän iltapäivällä.

Perjantaisin ja lauantaisin sekä otteluissa Jokereita, HIFKiä, JYPiä ja Kärppiä vastaan Niiralan Montun istumapaikat on ottelusta toiseen myyty loppuun. Viime kaudelle halliin rakennettiin kokonaan uusi katsomo, E-katsomo ja tälle kaudelle C6-katsomo muutettiin istumapaikoiksi. Suuri yleisö on kuitenkin todistanut, että se tarvitsee edelleen lisää istumapaikkoja.

Istumapaikkojen lisäksi Niiralan Monttu kaipaa kipeästi myös kokonaiskapasiteetin lisäämistä. Kuluvalle kaudelle KalPa päätti palata kotiotteluidensa kapasiteetissa vanhaan 5004 katsojaan, kun viime kausien kapasiteetti on ollut 5224. Vuonna 1979 rakennetun hallin käytävät ovat jo yli 4000 hengen yleisömäärille ahtaat ja palvelupisteet nykytarpeisiin nähden riittämättömät.

KalPa haluaa tarjota yleisölleen nykyaikaiset olosuhteet ja kartoittaa vaihtoehtoja suunnitelmien toteuttamiseksi. Kokonaan istumapaikoiksi Niiralan Monttua ei tulla muuttamaan. Tunnelman sydän, kannattajayhteisö Mustan Verkoston koti seisomakatsomo tulee olemaan olennainen osa KalPan kotiotteluita myös tulevaisuudessa.

Pieni määrä lippuja otteluun KalPa-Jokerit voi vapautua myyntiin noin puoliltaöin sekä perjantaina noin kello 14.


Seuraavat kotiottelut:
- La 19.11. klo 16.00 KalPa-Blues
- Pe 25.11. klo 18.30 KalPa-SaiPa
- Ti 29.11. klo 18.30 KalPa-JYP